A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Féltékenységből majdnem megölt egy férfit egy fiatal Mezőkövesden

Vágólapra másolva!
Egy fiatal pár egy mezőkövesdi szórakozóhelyen bulizott, mikor a pár női tagjával egy ismeretlen férfi flörtölni kezdett, ezért a lány barátja féltékeny lett a férfira és felszólította, hogy hagyja abba a flörtölést. Amikor a pár hazaindult, a férfi kiabálni kezdett velük, ezért a másik férfi dühös lett és brutálisan bántalmazni kezdte az őt szidalmazó férfit, aki emiatt életveszélyes állapotba került.
Vágólapra másolva!

Tavaly augusztus végén, éjszaka, egy mezőkövesdi szórakozóhelyen bulizott barátnőjével egy fiatal férfi, mikor egy részeg vendég elkezdett udvarolni a nőnek. A szintén részeg fiatal emiatt féltékeny lett és felszólította az ismeretlen férfit, hogy hagyja abba a flörtölést. 

Másnap a hajnali órákban, mikor a pár egy közeli buszmegállóba indult, az út túloldaláról az ismeretlen férfi sértő megjegyzéseket kiabált nekik. Ekkor a pár férfi tagja odaszaladt az őket szidalmazó férfihoz és ököllel megütötte az arcát. 

A fiatal akkora erővel ütött, hogy a férfi a fejével a mögötte lévő ház falának ütődött, majd a földre esett. 

A pár ezután elment a helyszínről. A mentőket egy járókelő hívta, aki látta, hogy mi történt a buszmegállóhoz közel. A bántalmazott férfit ezután életveszélyes állapotban szállították kórházba.

Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben, tárgyalás nélkül, fiatalkorúak börtönében történő, letöltendő börtönbüntetést indítványozott, amit próbaidőre felfüggeszthetnek. Az ügyészég azt javasolja, hogy a próbaidő alatt a bíróság rendelje el pártfogó felügyeletét.

ököl, kéz, verekedés, erőszak
A kép illusztráció
Fotó: Pixabay

Korábban két férfi Hencidáról utazott Debrecenbe bulizni  A férfiak már részegen érkeztek meg a városba, ahol különböző szórakozóhelyekre mentek be. Tavaly augusztus 26-án 3 és 4 óra között a Piac utcán lévő egyik szórakozóhely előtt megismerkedett egy fiatal lánnyal és annak barátnőjével. 

Az egyik férfi kihasználta, hogy a lány részeg, ezért karon fogta és elkísérte a Blaháné utcáig, miközben a másik férfi elől ment és mutatta nekik az utat. A két férfi azt ígérte a lánynak, hogy hazaviszik. 

Ezután a lány egy társasház előtt megállt, mert rosszul lett. Ekkor a férfiak mellé álltak és az egyik férfi elmondta neki, hogy a „a benzinnek ára van, kislány”, majd a két férfi megragadta a lányt, akit megemeltek és bedobtak a lépcső mögötti füves területre. 

Ott az egyik férfi a fejénél térdelve befogta a lány száját, miközben társa lehúzta a fiatal nő nadrágját, bugyiját, majd a nemi szervét kezdte el fogdosni. 

A lány nem hagyta magát, kiabál és rugdosta a támadóit, amin az erőszakos férfiak csak nevettek. Azonban a lány olyan erősen állt ellen a szexuális zaklatásnak, hogy az egyik férfi felugrott, felkapta a lány táskáját és elmenekült. Ezután társa elengedte a lányt és ő is elfutott.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!