A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Meg akarta ölni felesége szeretőjét egy férfi Kazincbarcikán

Vágólapra másolva!
Egy kazincbarcikai férfi összetalálkozott azzal az ismerősével, aki a felesége szeretője volt. Vitatkozni kezdtek egymással, majd a férfi beszállt a kocsijába és elsodorta az ismerőst. Ezek után ismét kiszállt a kocsiból, megfogott egy viperát és azzal megverte.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly január elején hajtott a kocsijával Kazincbarcikán, amikor észrevette a szintén kocsiban ülő ismerősét, aki a felesége szeretője volt. Elmentek egymás mellett, közben az ismerős mutogatott a férfinak, ezért megfordult és követte. Nem sokkal később az út szélén megálltak és mindketten kiszálltak a kocsiból. 

Kiabálva szidták egymást, majd a férfi visszaült az autójába, és 50 km/óra sebességgel neki akarta szorítani az ismerősét a másik kocsinak, de elsodorta. 

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A két autó közé szorult ismerős megpördült, megemelkedett, majd talpra esett vissza. A férfi pár méterrel távolabb megállt, kiszállt a kocsiból és magához vett egy fél méter hosszú viperát. 

Legalább 12 alkalommal megütötte vele az ismerősét, aki a karjaival próbált védekezni. 

A szeretőnek 8 napon túl gyógyuló sérülései lettek, azonban halálosan is megsérülhetett volna. 

Az ügyészség emberölési kísérlet miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre és tiltsa el a vezetéstől. 

Ahogy korábban megírtuk, egy Vas vármegyei férfi és az élettársa féltékenység miatt összevesztek egymással. A vita hevében a férfi egy késsel meg akarta öni az élettársát. A nőt végül a szomszédjuk mentette meg.

Június elején egy férfi felhívta a volt feleségét, hogy elutazik Beloianniszba, ahol meg fogja késelni őt. A férfi ezután be is váltotta az ígéretét.

Egy demecseri nő és férje között is elfajult a vita és az asszony gyerekei előtt gyilkolta meg a férjét. Budapesten egy holland nő féltékenységből szúrta le párját egy bérlakásban, ugyanis a nő azt sejtette a férfi megcsalja őt.

A kutyákat megsajnálta, ezért azokat magával vitte a férfi, aki fel akarta robbantani a volt barátnőjét Nyírbogáton, azután, hogy a barátnője szakított vele, mert ivott. Először a gázcsövet lyukasztotta ki, hogy a ház felrobbanjon, de nem járt sikerrel. Másnap pedig kinyitotta a gázcsapot, de a nő ezt is észrevette.Volt párja kilenc év börtönbüntetést kapott, ami után fellebbezett arra hivatkozva hogy a kutyák rágták ki a gázcsövet.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!