Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Fakaróval vertek halálra egy férfit Budafokon

Vágólapra másolva!
Egy férfi és a barátai azért jöttek Budapestre, hogy tárgyakat keressenek maguknak a lomtalanításban. Az este folyamán a férfi sok alkoholt ivott, majd az utcán egy fakaróval halálra vert egy számára ismeretlen férfit.
Vágólapra másolva!

A vidéken élő férfi 2022 áprilisában az ismerőseivel Budapestre utazott, hogy különböző tárgyakat gyűjtsenek maguknak a lomtalanításból. Budafokon, egy füves-fás területen éjszakáztak, majd másnap a környéken válogattak a lomtalanítás miatt kirakott tárgyakból. A férfi már délután összeveszett egy másik emberrel, de akkor nem lett a vitából verekedés. A nap végén alkoholt ivott, majd miután az ismerősei éjfél körül lefeküdtek aludni, ő bosszúálló hangulatban elindult. Útközben egy facsemete mellől kihúzott egy több mint egy méteres fakarót.

Ezek után, a Bartók Béla úton találkozott egy számára ismeretlen, szintén részeg férfival, akit úgy megvert a fakaróval, hogy belehalt a sérüléseibe. 

 

Fotó: Ügyészség.hu 

A rendőrök rövid időn belül, még az este folyamán elfogták a férfit, aki előbb letartóztatásba, majd bűnügyi felügyeletbe került. 

Később azonban megszökött a bűnügyi felügyelet alól, egy Szolnokra tartó buszon fogták el a rendőrök. 

A Fővárosi Főügyészség emberöléssel, kifosztással és fogolyszökéssel vádolja a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre, valamint hajtsa végre a korábban kiszabott 5 hónapos, felfüggesztett fogházbüntetését is - írja az Ügyészség.hu

Ahogy korábban megírtuk, két férfi megölte egy közös barátjukat egy józsefvárosi lakásban. A súlyos sérüléseket elszenvedett áldozathoz órákig nem hívták ki a mentőket az ittas állapotban lévő elkövetők. A mentőket túl későn hívták ki, a szakemberek már nem tudtak segíteni a sérült férfin. Most viszont a két férfi azt állítja, a mentősök hibájából halt meg barátjuk.

Ahogy korábban megírtuk, Győrben egy fiatal nő odaköltözött a barátja családjához, majd a szakításuk után is ott maradt, mivel nem volt jövedelme. Az apa és a felesége azonban prostituáltként kezdte el dolgoztatni, és ha nem akart dolgozni, akkor megverték. Később lefeküdt a férfival, ami miatt a férfi és a felesége együtt halálra verték.

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

Egy keceli férfi meggyilkolta a főbérlőjét, amiért az számon kérte a lustasága miatt. A férfi ezek után biciklivel próbált meg elmenekülni, de a rendőrök gyorsan elfogták. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről