Féltékenységből gyilkolt egy eperjeskei férfi

Vágólapra másolva!
Az eperjeskei férfi látogatóba ment egy helyi nőhöz, akinél viszont ott volt egy másik férfit. Emiatt ideges lett, megfogott egy szerszámnyelet, amivel brutálisan megverte a nőt és a férfit is. A nőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba, a férfi a helyszínen belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

Az Eperjeskén közmunkásként dolgozó nő nem ment dolgozni július 17-én reggel, ezért a társai elmentek az otthonához, hogy kiderítsék, mit ennek az oka. 

Az egyikük a nyitott ablakon benézett a szobába, ahol a nőt és egy férfit látott mozdulatlanul, vérben feküdni.

 Ezek után azonnal hívták a segélyhívót. 

Fotó: Police.hu 

A mentők a nőt súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba, a férfi életét már nem lehetett megmenteni. 

A rendőrök nyomozást indítottak az ügyben. Pár óra alatt sikerült feltérképezniük a nő kapcsolatrendszerét, amiből kiderült, hogy féltékenység állhatott a támadás hátterében. A 64 éves V. J.-t el is fogták, aki a kihallgatása közben beismerő vallomást tett. Elmondta, hogy 15-én éjjel ment át a nőhöz, akinél ott volt egy másik férfi. 

Emiatt ideges lett, megfogott egy szerszámnyelet, és brutálisan megverte a 49 éves nőt és a szintén 49 éves férfit is. 

A rendőrök őrizetbe vették a támadót és emberölés, valamint testi sértés miatt javasolták a letartóztatását. 

Ahogy korábban megírtuk, Győrben egy fiatal nő odaköltözött a barátja családjához, majd a szakításuk után is ott maradt, mivel nem volt jövedelme. Az apa és a felesége azonban prostituáltként kezdte el dolgoztatni, és ha nem akart dolgozni, akkor megverték. Később lefeküdt a férfival, ami miatt a férfi és a felesége együtt halálra verték.

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

Egy keceli férfi meggyilkolta a főbérlőjét, amiért az számon kérte a lustasága miatt. A férfi ezek után biciklivel próbált meg elmenekülni, de a rendőrök gyorsan elfogták. 

Egy férfi és a barátai azért jöttek Budapestre, hogy tárgyakat keressenek maguknak a lomtalanításban. Az este folyamán a férfi sok alkoholt ivott, majd az utcán egy fakaróval halálra vert egy számára ismeretlen férfit.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!