Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Így ölelget erőszakosan Magyar Péter egy 20 év körüli lányt - videó

magarpéter, tánc
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
Az alábbi videón az látható, hogy a részeg Magyar Péter erőszakosan ölelget egy fiatal lányt a luxus-szórakozóhelyen, ahonnan később kidobták.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban többször beszámoltunk, Magyar Péter, a baloldali figura példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. Az agresszív baloldali brüsszeli képviselő a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd vette el a telefonját. Mindezek mellett 

Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokkal táncolt, alattuk csúszott-mászott. Mindez azért is botrányos, mert az említett szórakozóhelyen zömében fiatalok, köztük kiskorúak is vannak. 

Azon az estén annyira nem bírtak Magyarral, hogy a biztonságiak ki kellett tegyék a helyről a botrányosan viselkedő baloldali figurát. Magyar Péter péntek hajnali botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás. A választási kampány során Magyar Péter többször is azt állította, nem veszi fel EP-mandátumát megválasztása esetén, mégis úgy tűnik, hogy a havi 7-8 milliós fizetése és a mentelmi jog megszerzése volt a célja mindvégig, hogy így felelősség nélkül bulizhasson tovább. 

Magyar Péter ugyanis hiába próbálja elhitetni, hogy ő az elit ellen van, hiába beszél a hatalmon lévők és az elit ellen, teljesen egyértelmű, hogy nincs köze az átlag emberhez, rengeteg pénze van és ezt ki is használja, élvezi a VIP előjogokat, sőt, az eset után már odáig merészkedett, hogy nyíltan beszélt arról, hogy teljes ellenőrzést akar a média felett, mert nem tetszik neki, hogy a teljes magyar sajtó beszámolt botrányos viselkedéséről.

Egy átlagember nem úszná meg ezt a botránysorozatot, Magyar Pétert viszont védi a brüsszeli mentelmi jog és ezt ki is használja a politikus. 

Magyar Péter botrányáról és újabb részletekről szerda reggel olvashat hosszabb összefoglalót az Origón! 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről