Egy nő többször nyakon szúrt egy férfit Tatabányán

Vágólapra másolva!
Egy nő nem először támadt rá egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől.
Vágólapra másolva!

Egy nő 2021. október 10-én egy tatabányai lakásban összeveszett egy férfival, aminek az lett a vége, hogy mellkason szúrta a férfit, akinek emiatt hat hét alatt gyógyuló sérülése lett. A sérülés pedig alkalmas volt életveszélyes sérülés okozására. 

2023. május 31-én a hajnali 1 órakor a részeg nő ismét vitatkozott ugyanazzal a férfira ugyanabban a lakásban. A vita odáig fajult, hogy a nő mérgében ismét rátámadt a férfira és egy késsel kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjét is megszúrta és megvágta. A nyakat érő szúrás alkalmas volt életveszélyes sérülés vagy halál eredményezésére.

kés
A támadás során használt kés
Fotó: Magyarország Ügyészsége

A támadás után a nő elhagyta a lakást, majd felhívta a 112-es segélyhívó telefonszámot és bejelentést tett arról, hogy mit tett. Végül, amikor meglátta a kiérkező rendőrautót, akkor futva megpróbált elmenekülni, azonban ez nem sikerült, mivel a rendőrök az autójukkal gyorsan utolérték. Az ügyészség a vádiratban arra tett indítványt, hogy a Tatabányai Törvényszék a nőt börtönbüntetésre, közügyektől eltiltásra ítélje.

Korábban arról írtunk, hogy egy soproni nő és a korábbi párja se veled, se nélküled kapcsolatban életek egymással, rendszeresen vitatkoztak, a férfi többször el is költözött tőle, de mindig visszament. A nő végül azonban nem tudta elviselni a szakítást, és megkéselte a férfit.

Arról is írtunk, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült.

Megírtuk azt is, hogy nyugdíjas, 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!