Kétéves kislányra támadt egy kutya Rajkán - életveszélyesen megsérült

kutya, ugatás, Staffordshire, Bull, Terrier, vicsorít
illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy kétéves kislányra támadt rá egy kutya Rajkán. A gyerek életveszélyesen megsérült, mentőhelikopter vitte kórházba a Kisalföld információi szerint.
Vágólapra másolva!

Kiss Vince, a rajkai polgármester úgy tudja, a kislány családja egy közeli ismerősük házában volt, látogatóba jöttek, amikor megtörtént a baleset a gyerekkel. Azt is hozzátette, 

egy pitbull harapta meg. 

A kislány életveszélyes sérüléseket szenvedett a megyei lap információi szerint, stabilizálása után a mentőhelikopter vitte kórházba. Azt egyelőre még nem tudni,  javult-e az állapota.

Öt nappal ezelőtt a saját gazdáját támadta meg és tépte szét egy pitbull Újvidéken, de Angliában is történt egy súlyos kutyatámadás. Itt egy 50 kilós XL Bully fajtájú kutya támadta meg az egyik állatmentő központ munkatársát. Michiganben 8 éves testvére mentett ki egy gyereket egy harci kutya fogai közül július elején. Borsodban egy férfi sérült meg életveszélyesen, amikor két kutya rátámadt június végén. Június elején pedig a saját kutyájuk támadt rá egy család kisbabájára a Tennessee-ben lévő Knoxville-ben.

A címlapi kép illusztráció!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!