Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Kilökte a barátnőjét egy férfi a tizedikről Győrben

Vágólapra másolva!
Egy férfi kilökte a barátnőjét egy tizedik emeleti lakás ablakából Győrben. Egy vita után a férfi megragadta a nőt és kilógatta őt az ablakon. A nő megpróbált visszamászni, de nem sikerült neki és lezuhant.
Vágólapra másolva!

Emberölés miatt emeltek vádat egy büntetett előéletű, letartóztatásban lévő férfi ellen, aki kilökte a barátnőjét egy tizedik emeleti lakás ablakából – közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség. 

A harminchárom éves férfi barátnőjével és édesanyjával költözött tavaly januárban az édesanyja által bérelt győri panellakásba, a tizedik emeletre. Időközben odaköltözött még az édesanya unokája is a családjával, így a lakásban hatan éltek. 

A férfi és barátnője viszonya megromlott, és a férfinak lett egy új kapcsolata is, emiatt sokszor veszekedtek.

A férfi és a nő tavaly márciusban dulakodtak, majd a férfi kijött a szobából. A nő sírni kezdett, és az ablakot is kinyitotta, amit az egyik otthon lévő családtag észrevett, és szólt is a férfinak. 

A vádlott visszament a szobába, üvölteni kezdett a barátnőjével, majd megragadta és kilógatta az ablakon. A nő küzdött, megpróbált visszamászni, de nem sikerült, és a tizedik emeletről lezuhant. 

Az elkövető letartóztatásban van
Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

Ha a férfi beismeri tettét és lemond a tárgyalásról, 14 év szabadságvesztést és tíz év közügyektől eltiltást kaphat. Az ügyben az érdemi döntést várhatóan a Győri Törvényszék fogja meghozni - írta a Magyar Nemzet.

A férfit korábban már büntették rablás miatt. Két éve nyáron szabadult feltételesen, és nem volt munkája. Úgy tudni, a férfi először azzal védekezett, hogy a nő önszántából ugrott a halálba, és neki nincs hozzá semmi köze

Másodfokon tizenegy év fegyházra ítélték emberölés kísérlete miatt azt a nőt is, aki 2014 márciusában kilökte hatéves gyermekét második emeleti lakásuk ablakából. 

 

A címlapi kép illusztráció!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről