A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
15:50VívásEszter Muhari-Sihan Yu
HUNEcseki Nándor | Madarász Dóra
17:15AsztaliteniszChun Ting Wong/Hoi Kem Doo-Nandor Ecseki/Dora Madarasz
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ütötte, rúgta és harapta a biztonsági őröket egy férfi, miután lebukott lopás közben - videó

Vágólapra másolva!
Több tízezer forintos parfümöket akart ellopni egy gyöngyösi áruházból egy tolvaj. Amikor a táskájába rejtett termékekkel a kijárathoz ment, akkor a biztonsági őrök megállították, emiatt megpróbált elmenekülni, de a biztonságiak ismét megállították. Emiatt a tolvaj olyan dühös lett, hogy rugdosni és ütni kezdte a bolt őreit.
Vágólapra másolva!

Tavaly decemberben egy férfi egy gyöngyösi áruházból lopott el különböző termékeket, főként parfümöket, amelyek értéke 73.433 forint volt. 

A tolvaj letépte a lopásgátlót a termékekről, majd azokat a táskájába pakolta, ezután pedig fizetés nélkül akart kimenni az üzletből. 

Azonban ekkor a tervébe hiba csúszott, mert a kijárat előtt a biztonsági őrök megállították és ellenőrizték a táskáját. 

Ezért a férfi kibújt a táskájából és megpróbált elfutni, de a két őrnek sikerült a rendőrök kiérkezéséig visszatartani. Amíg rendőrök a helyszínre értek, a tolvaj minden erejét bevetve próbált elmenekülni. 

Ütötte rúgta az őröket, sőt, még meg is harapta őket. 

Az ügyészség a férfi kisebb értékű, erőszakkal elkövetett lopással vádolja, amiért a tolvajjal szemben közmunka kiszabását indítványozta. 

Ahogy korábban megírtuk, egy férfi több házba is betört Budapesten, többnyire a XVI. kerületben. A házakból pénzt, ékszereket vitt el, de az is előfordult, hogy egy fogfehérítő készletet lopott.

Egy tolvaj 2024 áprilisában, tíz nap leforgása alatt háromszor is megjelent esténként egy szegedi bevásárlóközpont üzletsorán. Drótból hajlított eszközével egy mobiltelefon-szaküzletből több készüléket lopott el úgy, hogy azokat az üzletet lezáró rácson kiügyeskedte, majd az áruvédelmi zsinórról letépte. Annyira bejött neki ez a módszer, hogy egy másik boltból egy a pénztárgépet is kihúzott így. A férfi összesen 735.000 Ft értékben lopott el telefonokat, míg a kasszából 25.000 Ft készpénzt vitt el. 

Szeptemberben pedig egy férfi késő este Kecskemét belvárosában sétált, mikor észrevette, hogy az egyik étterem teraszán valaki őrizetlenül hagyta a telefonját. Ezért a 280 ezer forint értékű mobilt elvette az asztalról, és egy bokor alá rejtette, majd éjszaka a telefonját kereső nőnél becsületes megtalálóként jelentkezett, és 6 ezer forintot kért azért, hogy visszaadja a mobilt a tulajdonosnak.  

Egy kállói férfi pedig még a plébánia tetejét is ellopta, aki idén márciusban kezdte a lopássorozatot. Először egy Kálló területén parkoló erdészeti munkagép vezetőfülkéjét törte fel és abból különböző műszaki eszközöket vitt magával. Sőt, még a munkagépben lévő üzemanyagot is leeresztette a kocsiból, nagyjából 150 liter gázolajat lopott el. 

A lopásokat március 19-én folytatta. Aznap kora délután, szintén Kállón, egy ház kapuján átmászott, és a tornácról három vesszőkosarat vitt el. Ezután áprilisban folytatta ámokfutását. 
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!