Ilyen sok bűncselekménnyel ilyen rövid idő alatt egyetlen politikust sem hoztak kapcsolatba nálunk, mint Magyar Pétert

Vágólapra másolva!
A baloldali politikusnak az elmúlt pár hónapban már annyi botránya volt, amennyi másnak az egész politikai karrierje alatt sem jön össze.
Vágólapra másolva!

Személyi szabadság megsértése, zsarolás, rongálás, garázdaság, lopás, rablás, szexuális kényszerítés – ezek azok a bűncselekmények, melyekkel összefüggésbe hozták az utóbbi időben Magyar Pétert hol a sajtóban, hol pedig feljelentés formájában a hatóság előtt – olvasható a Magyar Nemzetben. Előbbi két cselekmény gyanúja még a Varga Judittal való viharos házasságához köthető, a többi ügy viszont már azután merült fel Magyarral kapcsolatban, hogy a férfi a politika színpadára lépett. 

Botrány a diszkóban 

Ahogyan arról korábban az Origo is beszámolt, Magyar Péter egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen kiskorú lányokat zaklatott, csúszott-mászott egy sikongató tinilány lábai között - az erről készült videót itt találja-, és a buli végén részegen egy civil mobiltelefonját is ellopta, azt pedig végül a Dunába dobta.

@ripost.hu Magyar Pétert kidobták a biztonsági emberek egy szórakozóhelyről, mert botrányosan viselkedett! Agresszíven ajánlatot tett lányoknak, obszcén módon beszélt velük, és belekötött sok vendégbe. #ripost #magyarpeter #tiszapart #tisza #szorakozohely #breaking #breakingnews #hungary #magyar #neked #nekedbe #nekedbelegyen #foryoupage #foryou ♬ eredeti hang – Ripost - Ripost

A Ripost úgy tudja, a politikus több vendégbe is belekötött, zaklatta a nőket, és állítólag „visszautasíthatatlan” ajánlatot tett nekik, idővel pedig egyre minősíthetetlenebbül viselkedett.

Végül több nő férfipartnere számonkérte Magyar Péteren a szexualitással kapcsolatos „beszólásait”. Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket.

Magyar Péter botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt több feljelentést követően már aznap megindult a rendőrségi nyomozás. Az ügy végül, mivel Magyarnak mentelmi joga van, átkerült a Központi Nyomozó Főügyészségre (KNYF). Ha elegendő bizonyíték gyűlik össze, az ügyészség az EP elnökénél fogja kezdeményezni Magyar Péter mentelmi jogának felfüggesztését. 
Kényszerítés? 

A legfrissebb hírek szerint Magyar Péter tinidiszkós botránya után most megszólalt a TV2 Tények című műsorának az a fiatal nő, akit a baloldali politikus szexre akart kényszeríteni. A nő azért most állt elő a történetével, mert megdöbbent azon, hogy Magyar Péter már kiskorú lányokkal is erőszakoskodott. Laurával, a nő elmondása szerint, a népszerű társkereső alkalmazáson, a Tinderen ismerkedett meg Magyar Péter. A baloldali politikus a nővel egy budapesti luxusszállodában találkozott, majd a nő elmondta a riportban, hogy Magyar Péter erőszakosan viselkedett vele, megalázta, szexuálisan zaklatta, ugyanis nehezen tűrte a nő visszautasítását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről