Magyar Péter diszkóbotránya: szinte csak fiatalok járnak a belvárosi szórakozóhelyre, ahol Magyar Péter kiskorú lányokra vadászott - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Pár nappal ezelőtt jött a hír, hogy Magyar Péter részegen őrjöngött egy belvárosi elit szórakozóhelyen, ahol a lányokat zaklatta, lábaik között pedig a földön csúszott-mászott. Az Origo munkatársa ezt követően megnézte, mi történik ezen a helyen egy átlagos estén.
Vágólapra másolva!

A népszerű szórakozóhelyre hétköznap 23 órától lehet belépni (Magyar Péter csütörtökön okozott botrányt).

Szembetűnő volt, hogy 

az este a helyszínen döntő többségében tinik szórakoztak. 

Mint ahogyan azt a lapunk is megírta, a Ripost cikke szerint egy édesapa volt az, aki elvitte a lányát és barátnőit a szórakozóhelyre azon az estén, amikor Magyar Péter részegen kiskorú lányoknak tett szexuális ajánlatot. 

Kollégánk felvételét az estéről itt nézheti meg. Jól látható, hogy túlnyomó többségben kiskorú fiatalok vannak a táncparketten. 

Mint ahogyan azt korábbi cikkünkben megírtuk, Magyar Péter a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokat zaklatott, egy sikoltozó fiatal lány lábai között csúszott-mászott. Ami megdöbbentő, hogy a 43 éves baloldali brüsszeli képviselő kiskorú lányok közül próbált válogatni. 

Annyira nem bírtak vele, hogy a biztonságiaknak ki kellett dobniuk a helyről. 

Magyar Péter botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás, miután leütött egy civilt, majd a telefonját elrabolta és bedobta a Dunába. A baloldali politikust azonban védi a brüsszeli mentelmi joga, a mögé bújik.

Arról is beszámoltunk, hogy az édesapa, aki azon az estén elvitte születésnapi ajándékként a 17 éves lányait és annak barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett rendezvényre, felháborodottan mondta, hogy a nagyon részeg

Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett.

Úgy viselkedett, mint aki, ahogy az édesapa fogalmazott,

azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

Az édesapa szerint Magyar pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.

A portál szerint az édesapa állítja, hogy a botrány kirobbanásában az játszotta a legnagyobb szerepet, hogy Magyar Péter egyre inkább bevadult, mint aki nem ismer határokat. Akik kifogásolták az obszcén beszólásokat, azokat „szó szerint megfenyegette”. Amikor szóvá tették neki, hogy sok körülötte a kiskorú lány, az édesapa szerint ezt mondta Magyar Péter: 

„Nem baj, szeretem a friss húst”.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről