A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Megszólalt a férfi, akinek Magyar Péter elrabolta és Dunába dobta a telefonját, új videókat is mutatott a diszkóbotrányról - videó

Vágólapra másolva!
Eddig soha nem látott felvételek kerültek elő Magyar Péter botrányos éjszakájáról, mivel exkluzív interjút adott a Tényeknek a férfi, akinek a telefonját a Dunába dobta a baloldali politikus. Jól látszik, hogy Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat és többször is a lábuk közé guggolva táncolt. A szemtanú szerint több lányt is fogdosott, akik elmenekültek a szórakozóhelyről.
Vágólapra másolva!

Exkluzív interjút adott a Tényeknek az a férfi, akinek Magyar Péter a Dunába dobta a telefonját. A mobilt azonban megtalálták a rendőrök és eddig soha nem látott felvételek kerültek elő. Jól látszik, hogy Magyar Péter szexuálisan túlfűtött mozdulatokkal magához szorítja a lányokat és többször is a lábuk közé guggolva táncolt. A férfi ezt a botrányos viselkedését videózta, Magyar Péter azért csavarta ki a kezéből a mobilt, hogy megsemmisítse a bizonyítékokat.

Megfogta őket olyan helyen, ahol nem kellett volna, avagy pedig olyat mondhatott, amitől egy idő után elfordultak tőle a lányok. Tehát nem az volt, hogy egész este egy lánnyal táncolt, hanem folyamatosan mást és mást próbált

- mondta a férfi, melyhez hozzátette:

Szexuális töltete volt az egésznek. Ami megdöbbentett, hogy ránézésre nagyon fiatalnak gondoltam ezeket a lányokat

A férfi azt is elmondta: volt, hogy Magyar gin-tonikot borított a fejére. A biztonságiaktól azt is megtudta, hogy sok fiatal lány elhagyta a szórakozóhelyet Magyar Péter zaklatásai miatt. 

Magyar Péter még június 21-én éjszaka okozott botrányt egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen, amikor a biztonsági őrök kidobták, mivel a baloldali politikus botrányt okozott. Szemtanúk beszámolói és videófelvételek alapján a diszkóban részegen randalírozott, és megütött egy férfit is. 

Magyar részegen kiskorú lányoknak tett perverz szexuális ajánlatot

Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, a Ripost megtalálta azt az édesapát, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán, amikor biztonsági őrök botrányos viselkedése miatt kidobták Magyar Pétert. A Ripost arról ír, hogy az édesapa születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányát és barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett rendezvényre. A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy a nagyon részeg

Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett.

Úgy viselkedett, mint aki, ahogy az édesapa fogalmazott,

azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

Az édesapa szerint Magyar pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.”

A botrányos éjszaka egyik kulcsmomentuma volt, hogy Magyar az egyik jelenlévő kezéből erőszakkal ki is vette a telefonját, majd, miután a biztonságiak kivezették a klubból, a Dunába dobta a készüléket. Fontos megemlíteni, hogy Magyar, miután jelentős mennyiségű alkoholt fogyasztott, az ott lévő szemtanúk szerint nem volt hajlandó abbahagyni a kötekedést. Közben folyamatosan fenyegetőzött, hogyha „valakinek nem tetszik valami”, akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!