Spanyolország
21:002024. július 09.
Franciaország
Hollandia
21:002024. július 10.
Anglia

Magyar Pétert hazugságon kaptuk - videó

MagyarPéter
Magyar Péter a Fidesz eredményváróján ünnepel 2022-ben
Fotó: tenyek.hu
Vágólapra másolva!
2022-ben még a kormánypártok eredményvárójában ünnepelte Magyar Péter a Fidesz-KDNP kétharmados győzelmét. Két éve egy felvétel is készült arról, ahogy önfeledten mulatott a fideszes politikusokkal. Magyar azonban ma már egészen másképp emlékszik vissza a történtekre. Nemrég ugyanis úgy nyilatkozott, hogy "orrbefogva", csak a gyerekei miatt szavazott a Fideszre - írja a Tények.hu
Vágólapra másolva!

2022-ben még az eredményvárón ünnepelte Magyar Péter a Fidesz-KDNP kétharmados győzelmét. Két éve egy felvétel is készült róla, ahogyan önfeledten mulatott a fideszes politikusokkal - hangzik el a Tények videójában. A videón jól láthatóan Magyar Péter a leglelkesebb, széles mosollyal az arcán, mindenki másnál önfeledtebben bulizik.  Ennek ellenére most Magyar azt mondja, hogy "orrbefogva" szavazott a Fideszre. A szakértők szerint Magyar rövid pályafutását önellentmondások jellemzik. 

Arról is szólnak a videóban, hogy Magyar közembernek próbálja beállítani magát, de valójában a baloldali figura mindig is imádta a luxust.  Mostanság fociszurkolók körében fotóztatta magát, azt sugallva, hogy ő nem a VIP-páholyok világában érzi jól magát. Azonban lelepleződött a hazugsága, mert kiderült, hogy mindig is amikor tehette, akkor a VIP-szektorban ült a meccsek alatt.

Az eredeti cikk elérhető a Tények.hu oldalán a linkre kattintva.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről