Anglia
18:002024. július 06.
Svájc
Hollandia
21:002024. július 06.
Törökország

Kivégzéssel fenyegetett meg egy újságírót Magyar Péter egyik támogatója

Választások2024, Választások2024eredményváró, önkormányzati választás, európai parlamenti, választás, szavazás, Budapest, 2024.06.09., eredményváró rendezvény, Választások2024eredményváró, Magyar Péter, MagyarPéter
Magyar Péter.
Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
A Media1 szerkesztősége rendőrségi feljelentést tett, miután többek között cölöpre verést ígértek a lap főszerkesztőjének - írta meg a Mandiner.
Vágólapra másolva!

A lap közölte, a Media1 a szerkesztőség személyi biztonsága érdekében rendőrséghez fordult, miután több fenyegető üzenetet kaptak azok után, hogy Magyar Péter ügyével foglalkoztak. 

Mint ahogyan azt a korábbi cikkünkben írtuk, Magyar Péter példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. Az agresszív férfi a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd vette el a telefonját. Mindezek mellett Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokkal táncolt, alattuk csúszott-mászott. A luxus-szórakozóhelyre egyébként elsősorban fiatalok járnak, köztük sok kiskorú lány is. A 43 éves, baloldali brüsszeli képviselő közülük próbált válogatni. 

A helyen annyira nem bírtak Magyarral, hogy a biztonságiak ki kellett tegyék a helyről a botrányosan viselkedő baloldali figurát. Magyar Péter két héttel ezelőtti péntek hajnali botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás. 

Miközben az agresszív baloldali Magyar az elitet szidja, addig ő maga egy olyan szórakozóhelyre jár, ahol csak a leggazdagabbak fordulnak meg. 

A cikk megjelenése után több fenyegetés is érkezett a Media1 szerkesztőségbe, az egyik a következő szöveggel:

Felvettelek a listámra kisgyerek, Fertő, Sopron nem felejt. Szalay Dani a k.rva anyáddal együtt lesztek leverve cölöpnek,

ha már felgyújtottátok a vajdáddal közösen. A bugyid tele lesz rakva te f.stos kislány”. 

A Media1 büntetőfeljelentést tett, és mint a szerkesztőség vélelmezi, Magyar támogatóit az bátoríthatta fel a fenyegetésre, hogy a Tisza Párt alelnöke a lap Facebook-oldalán korábban egy cikküknél oda kommentálta: „Egészen szánalmasak vagytok”. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről