A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Megnyitott Budapest legújabb gyermekrehabilitációs és képességfejlesztő központja, Győrfi Pál ajánlásával! Ez a Szent Vincent Kids!

Vágólapra másolva!
Meglátogattuk ezt a különleges, új helyet. Budapest XIV. kerületében nyitotta meg kapuit a Szent Vincent Kids, a gyermekek fejlődését és rehabilitációját segítő központ, amelyről az Országos Mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál is elmondta pozitív gondolatait. Egész pontosan a Pillangó Egészségcentrumban, a Pillangó utca 12. szám alatt nyitott meg a Szent Vincent Kids, ahol képességfejlesztéssel és rehabilitációval foglalkoznak magas szinten.
Vágólapra másolva!

Győrfi Pál üzenete a szülőknek: „Nagyon fontos és hiánypótló ez a tevékenység, ami itt zajlik a Szent Vincent Kids Gyermekrehabilitációs és Képességfejlesztő Központban! A központ nem csupán a fizikai rehabilitációra fókuszál, hanem a gyermekek teljes körű fejlődésére is, beleértve az iskolára való felkészítést is” – nyilatkozta Győrfi Pál egy exkluzív videóinterjúban. Nézd meg a videót, és hallgasd meg, hogyan értékeli ezt a különleges központot egy elismert szakember és apuka! 

Győrfi Pállal, a megnyitón készült exkluzív interjút itt tudod megnézni.
 

CSALÁDBARÁT ÉS ÉRZÉKENY MEGKÖZELÍTÉS

A Szent Vincent Kids központ különleges figyelmet fordít a családok bevonására és támogatására. Személyre szabott terápiás terveik a szülők és a gyermekek szoros együttműködésén alapulnak, biztosítva a legjobb eredményeket. Különleges programjaik nemcsak a gyerekeket, hanem az egész családot támogatják a fejlődés és a gyógyulás útján.

SZAFFNER GYULA SZAKMAI TANÁCSADÓ ÜZENETE: 

Szaffner Gyula gyógypedagógus, a Szent Vincent Kids szakmai tanácsadója kiemelte, hogy a központ egyedi szemléletmóddal és személyre szabott programokkal várja a gyerekeket, akik tanulási zavarokkal vagy figyelemkoordinációs problémákkal küzdenek. „A Szent Vincent Kids célja, hogy a gyerekek sikeres iskolai és társadalmi beilleszkedését támogassa” – mondta Gyula. A központban a gyerekek játékos formában fejleszthetik érzékszerveiket, ami különösen fontos a rehabilitáció és a képességfejlesztés során.

A SZENT VINCENT KIDS SZOLGÁLTATÁSAINAK IS UTÁNAJÁRTUNK

Elárulták nekünk, hogy a Szent Vincent Kids célja, hogy Budapest legmodernebb és legátfogóbb rehabilitációs és fejlesztő szolgáltatásait nyújtsa. Szolgáltatásai között szerepelnek:

  • Robotterápia: olyan innovatív eszközökkel dolgoznak, mint a Myomo, Agility, amelyek játékos formában segítik a mozgásfejlődést és az izomzat erősítését.
  • Fizioterápia és ergoterápia: speciális programjaik segítik a gyerekek mozgásfejlődését és önállóságuk növelését, hogy magabiztosabbá váljanak mindennapi tevékenységeik során.
  • Logopédia: beszédfejlesztő terápiáik támogatják a kommunikációs képességek javítását, segítve a gyermekeket abban, hogy kifejezzék gondolataikat és érzéseiket.
  • Iskolára felkészítés: a központ külön figyelmet fordít a gyermekek iskolai felkészítésére, biztosítva, hogy a gyerekek megfelelően felkészüljenek az iskolai kihívásokra.

Már a nyitás óta számos család tapasztalta meg a Szent Vincent Kids áldásos hatásait. Egy édesanya, Balázs Bernadett nyilatkozott nekünk: „Én TikTok-oldalon találtam rá Vilmosra, az alapítóra, majd a Szent Vincent Kids nyitására is, és nagyon megörültem neki. Az én kislányom iskolába készül, és anyaként szerettem volna, hogy szakember mérje fel az állapotát. Szeretném, hogy a suliban könnyebben tudjon boldogulni!” Nézze meg a videót, ahol az anyuka részletesen beszél a tapasztalatairól!

DÉTÁRI VILMOS ALAPÍTÓ TÖRTÉNETE

Détári Vilmos, a Szent Vincent Központok alapítójának személyes története inspiráló és megható. Vilmosnak 9 évvel ezelőtt, egy súlyos agyvérzés után órákat jósoltak az orvosok. Csoda folytán Vilmos felébredt a kómából, és azóta rendíthetetlenül dolgozik azon, hogy a lehető legközelebb tudjon komplex központokat nyitni a sérült embereknek. A páciensek és Vilmos környezete egyre többször kérte az alapítót, ne csak rehabilitációs központot, hanem képességfejlesztő központot is nyisson, mert nagyon nagy rá az igény. „A Szent Vincent Kids nem csupán egy központ, hanem egy család, ahol minden gyermek megkapja a szeretetet és támogatást, amire szüksége van” – mondja Détári Vilmos. Nézd meg a videót, hogy még többet megtudj Détári Vilmos elhivatottságáról és az inspiráló történetéről!”
 

KAPCSOLAT ÉS IDŐPONTFOGLALÁS

Ha szeretnéd, hogy gyermeked részesüljön a Szent Vincent Kids központ magas színvonalú szolgáltatásaiban, ne habozz kapcsolatba lépni velük! Egy egyszerű telefonhívással máris időpontot foglalhatsz, és elindíthatod gyermeked a fejlődés útján.

Elérhetőségek:

  • Cím: Budapest, Pillangó utca 12. (XIV. kerület)
  • Telefon: +36-30/141-0001
  • Weboldal: www.szentvincentkids.hu
  • E-mail: info@szentvincentkids.hu

A Szent Vincent Kids központ célja, hogy minden gyermek a legjobb esélyt kapja a teljes és boldog életre. Látogass el hozzájuk, és tapasztald meg, hogyan segíthetnek gyermekednek a fejlődés és az iskolai felkészítés útján!

 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!