A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMárton Anna
15:55VívásOlha Kharlan-Anna Marton
HUNSzűcs Luca
15:55VívásSara Balzer-Luca Szucs
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

OTTHONFELÚJÍTÁSI PROGRAM 2024

Vágólapra másolva!
Az MVM hozzájárul a nyertes pályázatok saját forrásához.
Vágólapra másolva!
MVM

Az Otthonfelújítási Programban 2024. júliustól a kormány akár 6 millió forinttal segítheti az 1990. december 31. előtt épült, életvitelszerűen lakott egy-és többlakásos családi, sor- vagy ikerházak energetikai korszerűsítését vissza nem térítendő támogatással kiegészített kamatmentes hitellel. Az MVM nemcsak szakértői támogatást kínál, hanem utólagos pénzügyi hozzájárulást nyújt a pályázati önerőhöz.

Az Otthonfelújítási Program által támogatott beruházásokhoz legfeljebb 7 millió forint számolható el, az ehhez maximálisan felvehető 6 millió forintos hitelösszegből pedig a vissza nem térítendő támogatás összege akár 2,5-3,5 millió forint. Az önerő a teljes költségvetés 14,3%-a, de maximum 1 millió forint lehet.

Magasan képzett energetikai tanúsítói segítségével az MVM személyre szabott energetikai tanácsadást nyújt, és garantálja a pályázók számára, hogy otthonuk megtakarítása valóban elérje a Programban elvárt legalább 30%-os energiafogyasztás-csökkenést.

Adobe

Az MVM támogatásával könnyen és gyorsan megszerezhetők a szükséges energetikai tanúsítványok: a társaság országszerte gyors kapcsolatfelvételt biztosít megbízható energetikai tanúsítókkal, jelentősen megkönnyítve ezzel a pályázat feltételeinek zökkenőmentes teljesítését.

Mindezen felül az MVM garantált utólagos hozzájárulást nyújt az önerőhöz az elvégzett és auditált energetikai beruházás GJ-értéke (gigajoule) értéke alapján. Az MVM energiamegtakarítási gyorsbecslője segítségével a pályázni vágyók már előzetesen felmérhetik, hogy tervezett beruházásuk várhatóan eléri-e a 30%-os energiamegtakarítást. 

További információk: MVM Otthon Plusz Otthonfelújítási Program 2024;

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!