A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
15:50VívásHungary-Iran

Kiskorú barátnőjét kényszerítette prostitúcióra egy Heves vármegyei férfi

Vágólapra másolva!
Miután egy fiatal férfi megismerkedett kiskorú barátnőjével, a pár összeköltözött. Mivel egyiküknek sem volt munkája, ezért a férfi úgy akart pénzt keresni, hogy barátnőjét prostitúcióra kényszerítette. A lányról feltöltött egy hirdetést az internetre, és közben arra is kényszerítette, hogy az út szélén várja a kuncsaftjait. Mikor a lány elhagyta, a férfi keresett egy másik nőt, akit szintén erőszakkal vett rá arra, hogy más férfiakkal szexeljen.
Vágólapra másolva!

2019-ben ismerkedett meg egy húszéves férfi, egy kiskorú lánnyal. Annak ellenére, hogy a lány szülei tiltották  a fiútól a gyereküket, egymásba szerettek, sőt hamar össze is költöztek. Mivel egyikük sem dolgozott, így nehéz anyagi helyzetbe kerültek, ezért a férfi rábeszélte a barátnőjét, hogy prostituáltként keressen pénzt és regisztrálja magát egy pornóoldóan, ahol hirdetheti a szolgáltatásait. 

Az oldalon megjelent hirdetésekre ugyan többen jelentkeztek, de a lány egyszer sem vállalta, hogy szexeljenek vele a kuncsaftjai.

 Így tett akkor is, mikor a férfi kiküldte a 3. számú főút mellé, hogy ott az autósokat megállítva, felkínálja magát az arra közlekedőknek. 

Végül a lány megpróbáltatásai véget értek, mikor visszaköltözött a szüleihez. 

A férfi azonban nem adta fel a tervét, és összeköltözött egy többgyerekes anyával. 

A nőt 2022 őszén, a nő tiltakozása ellenére, regisztrálta ugyanazon az oldalon, ahol volt barátnőjét is hirdette. 

Amikor a nő nem akart szexelni a kuncsaftjaival, erőszakkal kényszerítette arra, hogy elégítse ki a hirdetésre jelentkezők igényeit. 

Emellett a férfi kihasználta, hogy új párja kiszolgáltatott helyzetben van, ezért őt is kiállította az út mellé. 

Mikor a nő haza ment, miután számos  autóst is megállított, hogy szexeljenek vele, barátja többször megverte, mert kevésnek találta a pénzt, amit a nő haza vitt.

A többgyerekes anya fél év után megszökött a férfitól. 

Az ügyészség, a jelenleg is bűnügyi felügyelet álló férfit, emberkereskedelemmel, és könnyű testi sértéssel vádolja. 

Az ügyészség indítványozta, hogy ítéljék 10 év fegyházra. 

prostituált
Képünk illusztráció 
Fotó: Shutterstock

Ahogy korában megírtuk, egy salgótarjáni férfi az ismerőse salgótarjáni házában fogva tartott egy nőt és arra kényszerítette, hogy idegenekkel szexeljen pénzért. Tisztálkodási lehetőséget nem biztosított neki, enni pedig csak egyszer adott neki egy nap. Az ismerős tudott róla, hogy a férfi a házában fogva tart egy nőt.

Ahogy azt is megírtuk, hogy egy magyar nő, az élettársa és a férfi anyja egy kiszolgáltatott helyzetű, gondokság alatt álló nőt dolgoztatott prostituáltként. A pénzét elvették és magukra költötték.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!