Schobert Norbi részletesen elmondta, mit tett volna, ha a karateedző az ő fiát bántja

Schobert Norbi
Fotó: Youtube
Vágólapra másolva!
Schobert Norbi is úgy érezte, ki kell fejtenie a véleményét a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás ügyében. A fitneszedző a Mokkában elárulta, nem sokat gondolkodott volna, hogy mit tegyen, ha a saját gyerekével történt volna mindez.
Vágólapra másolva!

„Az, hogy egy karatemester rárúg egy 23 kilós gyerekre, szerintem védtelen személy ellen súlyos testi sértés kísérlete. Belehalhatott volna a kisfiú, és ő segítséget sem nyújtott neki, nem is foglalkozott vele.

Ha én ekkor még százados lettem volna, ezt az embert őrizetbe vettem volna. Először is egy elmeorvosi megfigyelésre vittem volna, mert tuti, hogy flúgos a csávó, és utána mindenképp letartóztatom

– nyilatkozta Schobert Norbi a Mokkában, aki hozzátette: ha mindezt az ő gyerekével teszik, akkor egy fém baseballütővel „eltörte volna a karatemester mindkét térdét”, és azt várná, hogy büntetőjogi következménye legyen a történteknek - szemlézte a Mandiner.

Schobert Norbi
Schobert Norbi Fotó: Youtube

Ahogyan korábban az Origo is megírta, brutálisan bántalmaztak egy gyermeket a szolnoki kalandparkban. Ezt követően a gyerek édesanyja is megszólalt és rengeteg hozzászólás és jókívánság érkezett azóta.

Az egyik hozzászólásra reagálva a bántalmazott gyerek anyukája kifejtette, hogy a fia nem járt a Yakuzák SE és Agócs Tibor edzéseire, csak a táborba vittel el a nyári szünetben.

Mint ahogyan a lap megtudta, a kalandparkban vitába keveredett egy másik gyerekkel. Ekkor a sportvezető brutálisan felrúgta a fiút, aki a fejére esett, a férfi pedig otthagyta a földön mozdulatlanul fekvő gyermeket.

A magyar kormányfő is elmondta a véleményét a Kossuth Rádióban adott interjújában a brutális gyermekbántalmazási ügyről. A miniszterelnök úgy gondolja, olyan ember nem szervezhet tábort, aki bántja a gyerekeket.

Úgy véli, hogy a tábor szervezője felelősséggel tartozik a szülők felé azokért a gyerekekért, akiket beadtak a táborba. A gyerekekre vigyáznia kell, rendben kell őket tartani, valamint gondosodni az épségükért, és hogy hasznosan töltsék el az időt. 

Nem fordulhat elő, hogy bárki ebben a táborban bántsa a gyerekemet! Ilyen egész egyszerűen nem fordulhat elő!

- mondta Orbán Viktor. Hozzátette, hogy ez egy világos felelősségi helyzet: aki a tábort működteti, az tartozik felelősséggel a szülők felé. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!