Veszélyes bűnözőt fogtak el az egyik budapesti fesztiválon

Vágólapra másolva!
Egy 21 éves mongol férfit fogott el a rendőrség a TEK segítségével az egyik budapesti fesztiválon. A férfi ellen nemzetközi körözés volt kiadva, mert korábban Ulánbátorban több embert is megkéselt.
Vágólapra másolva!

A mongol hatóságok kérték a magyar rendőrök segítségét abban, hogy elfogják a 21 éves, mongol T.J.-t. 

A férfi ellen a mongol bíróság nemzetközi elfogatóparancsot adott kitesti sértés miatt, mert Ulánbátorban, 

egy szórakozóhelyen két emberrel összeveszett, majd megkéselte őket. Mongóliában huliganizmus, vandalizmus, rongálás és fosztogatás miatt keresték. 

 

Fotó: YouTube/PoliceHungary 

A mongol hatóságok megtudták, hogy a férfi Magyarországon bujkál, ezért megindult a nyomozás. A férfit július 7-én este, a TEK segítségével fogták el egy Budapesten megszervezett fesztiválon. Őrizetbe vették, a kiadatásáról a későbbiekben döntenek – írja a Police.hu

Az elfogásról készült videót ide kattintva nézheti meg. 

Ahogy korábban megírtuk, a német hatóságok információi alapján a magyar rendőrök a TEK segítségével felkutatták és elfogták egy férfit Siklóson, akit többek között emberrablás és fegyveres rablás miatt kerestek. 

Ahogy korábban az Origo megírta, hogy egy XIV. kerületi bevásárlóközpont felé sétált tavaly október 15-én egy 55 éves körözött férfi, akit egy rendőr felismert az utcán. V. Attila ellen a Budapest Környéki Törvényszék és a Fővárosi Törvényszék testi sértés és kifosztás miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőr igazoltatta a férfit, majd a kerületi rendőrkapitányságra vitte.Több elfogatóparancs is volt érvényben ellene, és 12 éves börtönbüntetését nem kezdte meg. 

Szabadnapján utazott vonattal Budapestről Gyálra tavaly július 23-án késő este egy budapesti rendőr, amikor felfigyelt egy ismerős férfira. Rájött, hogy nem véletlenül nem idegen számára a férfi, ugyanis körözést adtak ki ellene. A rendőr ezért folyamatosan szemmel tartotta a férfit, és azonnal értesítette szolgálatban lévő kollégáit. Miután a rendőrök elfogták kiderült, hogy az V. kerületi rendőrök rablás miatt adtak ki ellene elfogatóparancsot, a tatabányai rendőrök pedig csalás miatt. Ezen felül találtak nála egy kést és drogokat is. 

Egy 39 éves férfit a bíróság kábítószer-kereskedelem miatt 8 év börtönbüntetésre ítélt, amit azonban nem kezdett meg. A rendőrök Terézvárosban fogták el a bujkáló bűnözőt. Sikerült felderíteni a férfi ismerőseit és szokásait, majd el is fogták B. Norbertet. Az elfogásakor nyitva volt a lakás ajtaja, a férfi pedig az élettársával aludt. A 39 éves férfit ellen kábítószer-kereskedelem miatt adtak ki korábban elfogatóparancsot.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről