Ez sokakat érint: több villamos közlekedése is változik szombattól

Vágólapra másolva!
Változik a 28-as, a 28A, a 37-es és a 37A villamosok közlekedése szombattól, mivel megkezdődik a Maglódi úton a Kocka utcai és a Kada utcai útátjáróban a villamospálya karbantartása.
Vágólapra másolva!

Augusztus 4-ig a 28-as és a 37A villamosok rövidített útvonalon közlekednek, a 28A és a 37-es villamosok közlekedése szünetel. 28-as jelzéssel pótlóbusz jár Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) csütörtökön az MTI-t.   

A 28-as és a 28A villamosok helyett a villamosok rövidített útvonalon 28-as jelzéssel közlekednek szombat és augusztus 3. között a Blaha Lujza tér és a Sörgyár között; augusztus 4-én a Blaha Lujza tér és Kőbánya alsó vasútállomás (Kápolna utca) között.

Mint írják, a 37-es és a 37A villamosok helyett a villamosok rövidített útvonalon, a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) és az Élessarok között 37A jelzéssel közlekednek, az Őrház és az Élessarok között mindkét irányban a Sörgyár irányú megállóhelyeken állnak meg.

2-es villamos
Változik a 28-as, a 28A, a 37-es és a 37A villamosok közlekedése szombattól. A kép illusztráció!
Fotó: Lantos Gábor

 A villamosok helyett 28-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik Kőbánya alsó vasútállomás és az Új köztemető között.     

A tájékoztatás szerint a pótlóbuszról a villamosra Kőbánya alsó vasútállomás megállóhelyen érdemes átszállni. A vágányzár idején a 95-ös autóbusz megáll a 28-as pótlóbusz Kozma utcában létesített végállomásán és a Felsőcsatári köz irányú Kada utca / Maglódi út megállóhelyén.    

Augusztus 4-én a Puskás Ferenc Stadion felé a Kápolna utcában a Kápolna köz és a Kőrösi Csoma Sándor út között a közúton közlekedik és a járda mellett létesített megállóhelyen áll meg; a 195-ös autóbusz Rákoskeresztúr irányában megáll a 28-as pótlóbusz Kada utca / Maglódi út megállóhelyén.

Augusztus 4-én a Puskás Ferenc Stadion felé a Kápolna utcában a Kápolna köz és a Kőrösi Csoma Sándor út között a közúton közlekedik és a járda mellett létesített megállóhelyen áll meg.

Az Izraelita temetőhöz a 195-ös autóbuszon kívül, a pótlóbuszról vagy a 95-ös autóbuszról az Új köztemetőnél a 68-as vagy a 268-as autóbuszra történő átszállással is el lehel jutni. Kőbánya központjának eléréséhez a BKK a 95-ös és a 195-ös autóbuszok igénybevételét ajánlja - áll az összegzésben.
 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!