A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Döntő részleteket árult el a rendőrség VV Fanni meggyilkolásának ügyében - videó

Vágólapra másolva!
Az egyik realityműsorban ismertté vált Novozánszki Fanni 2017 novemberében tűnt el otthonról. Mint kiderült, B. László meggyilkolta a pénzéért, a holttestét azóta sem találták meg. A Budapest Zsaruk újabb podcast adásából kiderült, hogy mi volt az a bizonyíték, ami végleg lebuktatta a gyilkost.
Vágólapra másolva!

VV Fanni közel hét éve tűnt el, a holtteste azóta sem került elő. A bírósági ítélet szerint B. László meggyilkolta, majd eltüntette a holttestet, amit azóta sem sikerült megtalálni a hatóságoknak. 

A bíróság tavaly májusban 20 év börtönbüntetésre ítélte a férfit. 

A nő eltűnése után több bizonyíték is előkerült azzal kapcsolatban, hogy B. László ölte meg, de a holttest nélkül nehezen lehetett biztosan állítani, hogy ő tette. A Budapesti zsarok újabb podcast adásából azonban azonban Gál Sándor, a BRFK életvédelmi osztályának osztályvezetője, aki az ügy nyomozásának vezetője volt elmondta, hogy mi volt a döntő bizonyíték, ami lebuktatta B. Lászlót – írja a Magyar Nemzet

VVFanni
VV Fanni

A gyilkosság utáni estét B. László a siófoki otthonában töltötte, Fanni holtteste pedig mindvégig a parkolóban álló autójának a csomagtartójában volt. Azt, hogy mi történt a parkolóban, a ház kamerái felvették. 

Árulkodó volt a nyomozás során, hogy B. László nem tudta megmagyarázni, miért állt arrébb a kocsijával, amikor rájött, hogy veszi a kamera. 

Ezt a furcsa viselkedést a rendőrök egyértelműen össze tudták kötni a bizonyítékok zárt láncával. 

Nagy valószínűséggel Fanni vérző holtteste volt a csomagtartóban, illetve az a bőrönd, ami Fannié volt. Ezeket a kamera előtt nyilván nem akarta kivenni a csomagtartóból, és ezért kellett kihajtania az udvarról

 – hangzik el az adásban. 

A térfigyelő kamerák felvételeit a podcastben is bemutatták, 36 perc 30 perc után láthatóak. 

Ahogyan azt korábban megírtuk, VV Fanni 21 évesen, egy realityműsorban szerzett ismertséget. Miután számára véget ért a játék, prostituáltként kezdett el dolgozni egy luxuslakásban a XIII. kerületben. 2017. november 20-án váratlanul, minden előjel nélkül eltűnt. Hiába hívták a rokonai, barátai, nem adott életjelet magáról, a lakásában csak a két kutyáját találták meg, akiket soha sem hagyott volna magukra. A szülei ezek után bejelentették az eltűnését a rendőrségen. Két héttel később a rendőrök már nem eltűnés, hanem gyilkosság miatt nyomoztak. A luxus lakópark kamerája ugyanis felvette, ahogy Fanni ismerőse, B. László a karjaiban viszi le az élettelen testét a mélygarázsba, ott beteszi a bérelt autója csomagtartójába, majd elhajt.

Később a kocsiban megtalálták Novozánszki Fanni vérét és DNS-ét is

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!