A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

10 millió forintot nyert egy zalai édesanya

Vágólapra másolva!
Befejeződött a XIXO nyereményjátéka, amelyre több százezer kódot töltöttek fel a résztvevők. Ennek eredményeképp több ezer nyeremény talált gazdára, és ünnepélyes keretek között átadták a 10 millió forintos fődíjat is. A győztes egy Zala vármegyei család, akiknek életében nagy változást hozott a nyeremény.
Vágólapra másolva!

A labdarúgó-Európa-bajnokság ideje alatt zajló "Szurkolj és nyerj a XIXO-val" promócióban a szerencsés résztvevők többek között Samsung TV-t, Xiaomi rollert vagy PlayStation 5-öt nyerhettek, ha feltöltötték a vásárolt üdítő nyitófülén található kódot a kampány weboldalára.

A játék legnagyobb nyertese azonban kétségkívül egy kétgyermekes anyuka, N. Andrea Zala vármegyéből, aki 10 millió forinttal lett gazdagabb.

Kiderült, hogy a főnyeremény igazán jó helyre került, hiszen az anyuka és gyermekei számára rendkívül sokat jelent. A díjátadó Szikszón zajlott, ahol Andrea gyerekeivel együtt megtekinthette a világ legnagyobb, egy kézben lévő, modern üdítőgyárát, és megnézhették hogyan készülnek a különböző ízű üdítők.

Amikor meghallottuk, hogy mi nyertünk, nagy sikítás volt, és persze nagy-nagy öröm. Mondtuk, hogy nem is hisszük el, hogy ezek mi lehetünk. Nagyon meg fogja változtatni az életünket, jobb és könnyebb lesz az életünk

– mesélte boldogan Andrea. Hozzátette, hogy az összeget gyerekei továbbtanulására, illetve hiteltörlesztésre fogják fordítani - írja a tenyek.hu.

A nyeremény átadásáról készült videó:

Ha már milliós nyereményről van szó, arról is írtunk, hogy 600 millió forintot nyert egy szerencsés a hatos lottón - ezekkel a nyerőszámokkal.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!