A nőket zaklató, erőszakoskodó Magyar Péter a brüsszeli mentelmi joga mögé bújik

magyarpéter
Vágólapra másolva!
A mai napig nem hajlandó vállalni tetteinek a következményeit Magyar Péter. A baloldali politikus még júniusban egy belvárosi elit szórakozóhelyen agresszíven viselkedett, fiatal, kiskorú lányokat részegen zaklatott, és még egy civil telefonját is elrabolta, majd beledobta a Dunába. Később kiderült, hogy korábban már erőszakoskodott egy nővel. Magyar továbbra is a mentelmi joga mögé bújik.
Vágólapra másolva!

Miközben Győrffy Balázs, a Fidesz volt országgyűlési képviselője vállalta tetteinek következnényét, és lemondott minden pozíciójáról, addig Magyar Péter a mentelmi joga mögé bújik. Jó ideje attól hangos a sajtó, hogy Magyar Péter különböző luxus-szórakozóhelyeken akar barátnőt keresni magának, sok esetben erőszakos módon. A baloldali politikus a bukott szexbulvárdarab-rendező társaságában jár szórakozni. 

Radnai Márk és Magyar Péter megbuktak már mindenütt, a saját szakmájukban és a magánéletükben is sikertelenek, ráadásul sok közös jellemvonásuk is van.

Ezek közé tartozik az erőszak, ugyanis ahogyan azt korábban már megírtuk, mindkét kudarcember viselkedett már erőszakos módon. Magyar Péter azon túl, hogy lehallgatta a saját feleségét, a választási kampány alatt templomból kifelé sétáló hívőkkel ordibált, de volt olyan eset is, amikor erőszakkal fenyegetőzött. Radnai szintén erőszakkal fenyegetőzött, amikor azt mondta, hogy eltöri egy újságíró és egy színikritikus ujjait.

Korábban megírtuk, hogy Magyar Péter egy fórumon azt mondta, hogy 

eddig rettentő békések voltunk, de ígérem, hogyha ezt folytatják, akkor 2024. június 8-án nem leszünk annyira békések Budapesten a Hősök terén, és nem pár százan leszünk, hanem sok százezren, lehet, hogy milliónyian, és ott nem fogják tudni megállítani azt a tömeget.

magyarpéter, radnaimárk
Radnai és Magyar együtt buliztak az Ötkertben
Fotó: Képernyőfotó

Ami ennél sokkal aggasztóbb, hogy Magyar egyre erőszakosabb, ráadásul nem tűr ellentmondást, ugyanis nehezen fogadja el, ha kritikát kap. A már említett belvárosi Ötkertben például megütött egy férfit, akinek ellopta a telefonját, majd a Dunába dobta. Mindezt azért csinálhatta, mert nem tetszett neki, hogy a férfi videóra vette, ahogyan ő kiskorú lányokat zaklat. Végül a biztonsági őrök dobták ki Magyart a helyről. 

Nyár elején a Facebookon egy rejtélyes posztban parancsolt megálljt egy nő Magyarnak, akivel szintén erőszakoskodott. A TV2 Tények című hírműsora megtalálta a poszt íróját, aki egy exkluzív interjúban mondta el, mit élt át Magyar mellett.

Rám feküdt, és mondta, hogy akkor most! Én pedig mondtam, hogy nem szeretném. Le kellett lökdösni magamról

- mondta a fiatal nő a Tényeknek, akivel le akart feküdni Magyar Péter, de nehezen fogadta el a nő visszautasítását. A nő elmesélte az esetet, amikor is Magyar

lehúzta a cipzárját, a nadrágját és elővette a péniszét. 

Laura a tinidiszkós botrány miatt állt a nyilvánosság elé, és elmondta, hogy Magyar Péter megfenyegette őt. 

A fent bemutatott botrányok ellenére Magyar továbbra is a mentelmi joga mögé bújik, és nem hajlandó lemondani az EP-képviselői mandátumáról. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!