Bemutatta új kollekcióját az AERON

Vágólapra másolva!
Az AERON bemutatta legújabb, tavaszi/nyári kollekcióját, melynek darabjait egyedi módon a márka nemzetközi közössége viselt, intimebb kapcsolatot teremtve így a kollekcióval. A márka filozófiájának középpontjában a nők komfortja és magabiztossága áll.
Vágólapra másolva!

Az AERON egy meghitt reggeli Morning Mimosa keretében tért vissza a Copenhagen Fashion Week-re, amelyet az &Tradition, dán bútor- és világítás tervező cég által üzemeltetett Lille Petra Café-ban tartott. 

Az esemény folyamán az AERON egyedi módon mutatta be legújabb tavaszi/nyári kollekcióját, melynek darabjait a hagyományos divatbemutatók kereteiből kilépve, a márka nemzetközi közössége viselt, intimebb kapcsolatot teremtve így a kollekcióval. 

Az egyes darabokat olyan kreatív szakemberek és kulturális személyek viselték, mint Luna Schulze, Anne-Victoire Lefevre, Danielle Siggerud, Veronica D’Souza, Malene Hvidt, Julia Wideman Wertheimer, Stephanie Huynh és Lola Corfixen, akiket a kreativitás iránti szenvedély köt össze, és akik Áron Esztert, az alapítót és kreatív igazgatót mélyen inspirálják. 

Fotó: AERON/András Szombathy

A márka filozófiájának középpontjában a nők komfortja és magabiztossága áll, melyre öltözködési igényeik maximális kielégítésén keresztül törekszik. A 2025-ös tavaszi/nyári kollekció egyedi bemutatása hangsúlyozta Áron Eszter vízióját, hogy egy ruhadarabnak a viselőjét kell szolgálnia. A koppenhágai esemény a ruhákkal való személyes kapcsolatok létrehozására, a viselés élményének közvetlen megosztására és az őszinte visszajelzésekre összpontosult. 

Fotó: AERON/András Szombathy

"A nyári kollekciók mindig a legnagyobb kihívást jelentik számomra. Általában csak könnyed és kényelmes darabokat szeretnék viselni. Nemrég egy szigetre utaztunk a lányommal és a férjemmel, távol az otthonunktól, kilépve a mindennapi életből és rutinokból. 

Ezt az érzést szerettem volna megragadni a kollekcióban, az utazás kényelmét beillesztve a városi ruhatárba. 

A kollekció darabjainak bemutatásában egy intim és személyes pillanatot akartam teremteni a közösségünk számára, hogy saját magukon keresztül ismerjék meg a kollekciót.” – Áron Eszter, alapító és kreatív igazgató. 

Forrás: AERON/ András Szombathy

A természetes anyagokból — mint az organikus pamut vagy lenvászon — készült könnyed sziluettek a nyár esszenciáját megragadva ötvözik az AERON-ra jellemző visszafogott eleganciát és kényelmet.

A fehérek és a feketék alkotta alapszínek palettája mellett pasztellszínek egészítik ki a kollekciót. Az egyes darabokat apró ékszer jellegű hardware-elemek díszítik, köztük a márka klasszikus A-motívumával. A tavaszi/nyári szezon részeként egy elegáns bőr válltáskát is bemutatott az AERON, amely korábban az őszi/téli kollekcióval debütált Juliette táska kisebb változata. 

Fotó: AERON/András Szombathy

Az AERON folytatva a 2025-ös tavaszi/nyári programját, Koppenhága után egy installációként mutatja be hazai közösségének legújabb kollekcióját, amely a Budapest Central European Fashion Week alatt a W Budapest hotelben tekinthető meg. Az installáció Lábady István fotós által készített lookbook képekből, a kollekció különleges showpiece darabjaiból és középen Filep Kata virágkompoziciójából áll. A kiállítás a W Budapest nyitvatartása alatt, szeptember elsejéig látható. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!