Autóbalesetben meghalt egy házaspár Ács közelében - videó

Vágólapra másolva!
Halálos autóbaleset történt az M1-es autópályán, Ács közelében kedden este; az áldozatok egy 62 éves férfi és az 54 éves felesége. Autójukat letarolta egy kamion, majd egy autószállító trélernek préselte.
Vágólapra másolva!

Szörnyethalt egy házaspár Ács közelében kedden este, miután autójukat letarolta, majd egy autószállító trélernek préselte egy teherautó - derül ki a Tények riportjából.

A török kamionos Győr felé tartott, menet közben valószínűleg elaludt.

 Járművével a belső szalagkorlátnak ütközött, ott több száz méteren keresztül ment egyenesen, majd átszakította a korlátot. Egy autósnak sikerült elhaladnia előtte, a következő kocsit azonban letarolta és egy, a parkolóban álló trélernek nyomta. 

A sofőr egy 62 éves férfi volt, vele utazott az 54 éves felesége.

 A tűzoltók kimentették őket a roncsokból, de az életüket már nem lehetett megmenteni. A kamionsofőrt őrizetbe vette a rendőrség, büntetőeljárást indítottak ellene.

 A parkolóban szabálytalanul várakozó, lengyel rendszámú autószállító tréler vezetője ellen szabálysértési eljárás indult.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, szakadékba zuhant kamiont kellett menteni az M3-as Vásárosnamény felé vezető oldalán. A mentés idejére az összes sávot lezárták a Babai pihenőhelynél kezdődő szakaszon. A 21-es főút Salgótarján és Somoskőújfalu közötti szakaszán pedig összeütközött egy kamion és egy személyautó.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!