A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
2
Bronzérem
2
HUNMagyarország
14:00VízilabdaMagyarország-Ausztrália
HUNMagyarország
16:00KézilabdaMagyarország-Franciaország
NyílNyíl

Magyar Péter ukrán alvilági szórakozóhelyen tartott privát luxuspartit

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
A Metropol információi szerint a budapesti alvilághoz köthető luxus-szórakozóhelyen, az ukrán tulajdonban lévő budai Lockban tartott „privát Tisza-partyt” Magyar Péter.
Vágólapra másolva!

A Metropol arról ír, hogy információi szerint Magyar Péter egy alvilághoz köthető budai luxus-szórakozóhelyen tartott privát bulit. Csak azok vehettek részt, akik előzetesen regisztráltak, de ők is csak akkor, ha jelentős összeget fizettek be. A klub exkluzív és „speciális” szolgáltatásokat nyújt – írja a lap

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Péter szereti a luxuspartikat 

A luxus-szórakozóhelyről érdemes tudni, hogy korábban Vizoviczki László volt a tulajdonosa, akit 2020-ban jogerősen hét és fél év fegyházbüntetésre ítélt a bíróság. Vizoviczki ügyében többéves nyomozás után folytatólagosan elkövetett hivatali vesztegetés, minősített adatokkal való visszaélés és más bűncselekmények miatt a Fővárosi Ítélőtábla katonai tanácsa hozott végül ítélet.

A Metropol továbbá arról ír, hogy 

Vizoviczki után a pesti éjszakában jártas ukrán milliárdos Uszikov családhoz került a szórakozóhely. Magyar már ezek szerint velük vette fel a kapcsolatot.

Ennek a családnak fontos tagja a ma is börtönben lévő Uszikov Alex, akit a maffia-bűncselekmények iránt érdeklődők korábban Turek néven ismerhettek.

A róla szóló információk szerint 2022 januárjában egy budai ház teraszában elrejtett fegyvereket és lőszereket foglaltak le a rendőrök. A hatóság emberei valóságos fegyverarzenálra bukkantak: 

géppisztolyokat, kézifegyvereket, hangtompítókat, maszkokat, golyóálló mellényeket és tizenegy kézigránátot találtak. 

A fegyverekre egy olyan férfi ingatlanában találtak rá, aki a Turek néven ismert Uszikov Alexszel állt kapcsolatban. A fegyverarzenál Turekhez és ahhoz a bűnszervezethez tartozott, amely több tucat alvilági leszámolást hajtott végre Szlovákiában. Tureket korábban azért fogták el, mert a rendőrség szerint ő ölette meg egykori barátját, az 1999-ben kivégzett Döcher Györgyöt, vagy ahogy az alvilágban hívták: a Csontkezűt.

A szlovák rendőrök gyanúja szerint Tureknek a dunaszerdahelyi mészárláshoz is köze lehet.

 1999. március 25-én három, fekete rendőrségi overallt és símaszkot viselő gépfegyveres elkövető hatolt be a dunaszerdahelyi Fontána étterembe és lőtt halomra tíz embert, köztük a klán vezérének tartott Pápay Tibort. A mészárláshoz használt fegyverek és kellékek nem kerültek elő.

Magyar Péter ennek a családnak az exkluzív klubjába szervezte meg a legújabb Tisza-partyt

A Lock tulajdonosai annyira megtisztelve érezték magukat Magyar Péter megjelenésétől, hogy egy rövid ideig még a klub nyilvános honlapjára is kitették a Tisza-partyt! 

Bár ezt később elérhetetlenné tették, de a Google megőrizte a „fergeteges” bulira történő felhívást.
 

Magyar Péter a Metropol értesülése szerint pénzgyűjtő akciónak is szánta a bulit, hívei egy előzetesen megvett 10 000 forintos VIP-jegy megvásárlásával juthattak be az exkluzív lehetőségeket nyújtó luxusklubba. Amelynek egyik jellemző szolgáltatása a legénybúcsúk szervezése a „szeparált VIP-szobákba”.

A Lock klub ma is ezzel a fotóval látta jónak megörökíteni a Tisza-partyt.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!