A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Brutálisan verte egymást két férfi a Deák téren – videó

Vágólapra másolva!
Videó is készült arról, ahogy tegnap este két férfi összeverekedett a Deák téren. Először az egyik zebránál, majd a járdán estek egymásnak, az egyikük többször a földre is esett az ütésektől.
Vágólapra másolva!

A TikTokra került fel egy felvétel, amin jól látható, hogy egy fiatal és egy idősebb férfi az egyik Deák téri zebránál esett egymásnak. 

Az idősebb férfi verekedés közben többször is a földre esett. 

Ezután folytatódott a verekedés, ekkor már a járdán.

 A fiatal férfi akkora erővel ütötte meg az idősebbet, hogy az másodjára is  elesett. 

A felvételen jól látszik, hogy a fiatalt egy járókelő próbálja nyugtatni, de sikertelenül. Ekkor újra az idős férfi felé fordul, és megpróbálja fejbe rúgni. 

A videó készítői végül arra kérik a fiatalokat, hogy adják vissza az ellopott telefont. - írja a Magyar Nemzet.

Néhány hete, július közepén arról számoltunk be, hogy a Nyugati pályaudvaron egy biztonsági őr megvert egy nőt. Hogy mi okozta az összetűzést nem tudni, azonban az esetrő készült videón, jól létszik, hogy  a nő üt és rúg is, míg a biztonsági őr előbb falhoz csapja, majd földre viszi a nőt. 

Egy hete egy nagykállói verekedésről írtunk, akkor egy benzinkúton verte meg saját unokatestvérét egy férfi. Márciusban szintén egy biztonsági őr verekedett, akkor a Keleti pályaudvaron fajult el egy vita. Májusban egy testvérpár támadt biztonsági őrökre Siófokon

Tavasszal a Westendben tört ki tömegverekedés, egy kamaszokból álló banda támadt két másik fiúra, mindössze azért, mert nem tetszett nekik a ruházatuk. Végül a rendőrök avatkoztak közbe.

Néhány évvel ezelőtt Ráckevén volt tömegverekedés, két család tagjai keveredtek vitába egymással, ami addig fajult, hogy vascsövekkel, kardokkal, késekkel, kapákkal, lapátokkal, vasvillával és gumilövedékes fegyverrel támadtak egymásra. A brutális verekedésben többen is súlyosan megsérültek, húsz embernek pedig bíróság elé kellett állnia.

Egy németországi strand megnyitóján is tömegverekedés volt, két fiatalokból álló csapat esett egymásnak. Végül 60 rendőrnek kellett megfékeznie az elszabadult indulatokat. Azonban volt, aki még ezután sem zavartatta magát, ugyanúgy folytatta a verekedést, mintha a rendőrök ott sem lennének. Egyiküknél pedig kést is találtak, azonban nem világos, hogy használta-e a verekedés során. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!