A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Geszti Péter Pataky Attilába törölte a lábát és a magyarokat is kifigurázta

Geszti Péter, GesztiPéter, előadóművész
Fotó: MTI/Mohai Balázs
Vágólapra másolva!
A viccnek is van határa.
Vágólapra másolva!

Geszti Péter ismét hallatott magáról. Ilyenkor lehet tudni, hogy valamilyen esemény közeleg, amihez hírverést akar csapni. A baloldali reklámszakember, zenész ahhoz nagyon ért, miként lehet az érdeklődést felcsigázni, több jegyet eladni egy koncertjéhez például. Most is ez történt. Felhasználva Pataky Attila gondolatait megalázó, visszataszító módon, gyakorlatilag beletörölte a lábát a legendás zenészbe. 

„Olvasom iparági kollégám, Pataky Attila visszaemlékezéseit, miszerint ő hatvanháromezer éve született a paleolitikum idején, több életet is leélt, járt a saját sírjánál, és gyakran elviszik az ufók. Irigylem ezekért a mozgalmas életekért, de felhívom figyelmét, hogy én nemcsak »Álmodtam egy világot magamnak«, hanem tárgyi bizonyítékkal is tudok szolgálni korábbi életeim és párhuzamos valóságaim kapcsán – lásd a mellékelt képet! Máig jól emlékszem például a honfoglalásra, amikor ez készült” – írta a Facebookon Geszti.  

Itt azonban nem állt meg a liberális humorzsák:

„A régi szép idők! Csak hát utána jött Géza, Pista meg a keresztények, oszt jól elrontották a bulit. Én jobbnak láttam illegalitásba vonulni, mert sok volt a rovásírásomon, öcsém pedig Koppányra magyarosított, de aztán elvesztette a fejét. Meg a kezét. Meg a lábát. Na, ennyit mára a legendás házibulikról, Attila!” 

Ezzel a posztjával három legyet ütött egy csapásra, beszólt Patakynak, promotálta a saját koncerjét és még a bőgatyás magyaroknak is nyomott egy fricskát. Jópofáskodva, viccelődve kifigurázta a Honfoglalást, Szent Istvánt és a kereszténységet is.

Természetesen emellett a felháborító arcátlanság mellett nem mehetünk el szó nélkül, de ezt ő pontosan tudta, amikor kiposztolta ezt a szöveget. Ilyenkor az jön, hogy a jobboldalon nem értik a viccet, begyepesedett agyú, együgyű figurák vagyunk, akik csupán arra jók, hogy a sárban dagonyázzanak. 

Semmi nincs véletlenül.

Idén 24. alkalommal rendezik meg az ARC plakátkiállítást is, Geszti másik nagy projektjét. Figyeljünk, itt készül az újabb libsi provokáció.

„A család az vajon mi? Te tudod? Nemzetünk nagyjai tudni vélik, de ezt ők sem gondolhatják komolyan. A család az kaotikus, alakváltozó, meghatározhatatlan és megfoghatatlan közeg, ami egyszerre a legnagyobb boldogság és a legnagyobb teher” – így szólt az idei kiírás, amelyre összesen több mint 700 pályamű érkezett.

Ne hagyjuk, hogy az olyan módfelett humoros srácok, mint Geszti kifigurázzák az értékeinket! Mindennek van határa még a viccnek is.

Az eredeti cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják a linkre kattintva!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!
CsépányiBalázsavatar
Szerző:Csépányi Balázs
Szerző:Csépányi Balázs