A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros döntő A
HUNMagyarország
13:40Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
13:50Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Saját lányát gyilkolta meg egy szabolcsi nő

Vágólapra másolva!
Egy szabolcsi nő az élettársával együtt gondozta a mentálisan sérült lányát, aki teljes ellátásra szorult. Az anya egyre türelmetlenebb lett a lányával, többször meg is verte, majd 2022 nyarán az élettársával együtt vízbe fojtották.
Vágólapra másolva!

A nő az élettársával és a saját, mentálisan sérült, középsúlyosan elmegyenge lányával élt együtt egy Nyírbátorhoz közeli településen. A lány nem tudta ellátni magát, a gyógyszereit is az anyja felügyeletével tudta bevenni. 

Arizon, rendőrautó
Képünk illusztráció 
Fotó: X

2022 tavaszától kezdve a nő egyre türelmetlenebb lett a lánnyal, nyáron már többször meg is verte. Az egyik alkalommal egy odáig fajult, hogy a lánynak életveszélyes sérülései lettek. 

Július végén a nő és az élettársa bevitték a fürdőszobába a súlyosan sérült lányt, a fürdőkádba fektették majd belefojtották a vízbe. 

Az ügyészség az anyát és az élettársát különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje őket életfogytiglani fegyházbüntetésre – írja az Ügyészség.hu

Ahogy korábban megírtuk, Győrben egy fiatal nő odaköltözött a barátja családjához, majd a szakításuk után is ott maradt, mivel nem volt jövedelme. Az apa és a felesége azonban prostituáltként kezdte el dolgoztatni, és ha nem akart dolgozni, akkor megverték. Később lefeküdt a férfival, ami miatt a férfi és a felesége együtt halálra verték.

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

Egy keceli férfi meggyilkolta a főbérlőjét, amiért az számon kérte a lustasága miatt. A férfi ezek után biciklivel próbált meg elmenekülni, de a rendőrök gyorsan elfogták. 

Egy férfi és a barátai azért jöttek Budapestre, hogy tárgyakat keressenek maguknak a lomtalanításban. Az este folyamán a férfi sok alkoholt ivott, majd az utcán egy fakaróval halálra vert egy számára ismeretlen férfit.

Halálbüntetés várhat arra a férfira, aki megerőszakolta, majd megölte élettársa rá bízott kislányát, Josephina Cunninghamet az Egyesült Államokban.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!