Halálos baleset történt Szekszárd és Tolna között

Vágólapra másolva!
Két autó összeütközött, az egyik autó vezetője meghalt pénteken a 6-os főúton Szekszárd és Tolna között - közölte a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság az MTI-vel.
Vágólapra másolva!

A baleset a 137-es kilométernél, a 6-os és a 63-as főút kereszteződésében történt. A 63-as úton haladó autós az elsőbbségadásra kötelező tábla ellenére balra, nagy ívben kezdte meg a kanyarodást Budapest irányába. 

Paks felől a 6-os főúton egy másik autós Szekszárd felé tartott, és a két kocsi összeütközött.

A 63-as útról érkező autót vezető férfi a helyszínen meghalt. Az Útinform tájékoztatása szerint az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelik.

Frissítés: 

A helyszínelés és műszaki mentés idején forgalomkorlátozás volt érvényben. 16 órától a főút ismét teljes szélességében járható - írja a police.hu.

Pár napja arról is beszámoltunk, hogy két fiatal meghalt Budaörsön, miután árokba csapódott az autójuk. A tűzoltók három embert szabadítottak ki a roncsból.

Nemrég Lajosmizsénél történt baleset: kamionnal ütközött egy teherautó az M5-ösön, egy ember meghalt. Korábban arról is beszámoltunk, hogy egy nyolc hónapos terhes nő halt meg egy balesetben Mezőkövesden.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!