Hónapokon keresztül zaklatta a fiatal szécsényi lányt

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo
Vágólapra másolva!
Kegyetlen zaklatáson ment keresztül egy 21 éves szécsényi lány. Egy 24 éves férfi támadt rá rendszeresen. Volt, hogy meg is verte. Ha a lánnyal volt valaki, a támadások még brutálisabbak voltak.
Vágólapra másolva!

A 24 éves férfi 2023 decemberétől napi rendszerességgel ment el egy szécsényi lány lakásához, akit rendszeresen veréssel fenyegette, de volt, hogy azt mondta neki, hogy meg fogja ölni. Mindezt azért, mert a 21 éves lány kikosarazta.

Januárjban a lányt, és annak utasát egy szécsényi parkolóban meg is verte: autójuk ajtaját feltépte, 

a jobb első ülésen ülő férfinek azt ordította, hogy meg fogja ölni, aztán ököllel arcon ütötte, az őt nyugtató lányt pedig pofon vágta.

Amikor megpróbáltak elhajtani, az autó mindkét visszapillantó tükrét letörte.

Néhány nap múlva a férfi a parkoló autójában ülő nőre támadt, és miután a lány nem szállt ki a kocsiból, 

egy késsel kiszúrta előbb a bal, majd a jobb hátsó kerekét, és a késsel beleütött a szélvédőbe.

A lány megpróbált elmenekülni, de ez a lapos kerekekkel nem ment, ezért magára zárta az ajtókat, amiket a férfi megpróbálta késsel kifeszíteni, ez azonban nem sikerült neki.

Nem sokkal később a kisteherautójával megállt a lány autója mellett, kiszállt, a másik autó leengedett ablakán benyúlt, kinyitotta az ajtót, így megakadályozta, hogy az ajtót be tudják csukni. Ezután a kocsiban ülő 23 éves férfi felé rúgott, azonban a mellette ülő lány kezét találta el, akinek a telefonja elrepült a rúgástól, és összetört.

Az utolsó támadás után elfogták, és letartóztatták.

Egy győri férfi sem tudta elfogadni, hogy barátnője elhagyta, és rendszeresen zaklatta volt szerelmét. Volt, hogy a nőt a saját lakásába, és volt, hogy az ő autójába zárta be. Az autóban ülve azzal fenyegette, hogy a Dunába hajt. Két hónap alatt több mint 500-szor hívta fel, de olyan is előfordul, hogy a nő lakása előtt hallgatózott. Ámokfutásában az sem zavarta, hogy a bíróság korábban három évre próbára bocsátotta a nő zaklatása miatt

Ahogy egy pápai férfi sem tudta feldolgozni, hogy a barátnője elhagyta, ezért ő is ámokfutásba kezdett. 

Egy alkoholista férfi pedig két hónapon keresztül keserítette meg volt élettársa, és két közös gyerekük életét. Minden nap elment a családja otthonához, ahol aztán torkaszakadtából trágár módon kiabált, halálra rémisztve ezzel mindenkit.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!