A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Ultrahangra szeretnének bejutni, hajnal óta állnak sorba a kerületiek a józsefvárosi egészségügyi központ előtt

Pikó András
Fotó: Martin Fejer Photography
Vágólapra másolva!
Mostanra hajnali több órás sorban állás után sem biztos, hogy bejut valaki ultrahangos vizsgálatra az adott hónapban a józsefvárosi egészségügyi központba, pedig pénz lenne orvosok számára vonzóbbá tenni a józsefvárosi munkavállalást, az önkormányzat számlája tele van, mert nem fejlesztettek semmit az elmúlt öt évben – írta Ferencz Orsolya a közsségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Százméteres sorok az egészségközpont előtt, kiszáradó, "parknak csúfolt", milliókba kerülő igénytelen ládikák és sittes konténerek, drog és szemét a közterületeken. Mára kiderült, minden kritikánk jogos volt, amelyet Józsefváros baloldali városvezetésével szemben megfogalmaztunk az elmúlt években 

– írta közösségi oldalán Ferencz Orsolya. A józsefvárosi politikus szerint sajnos Pikó András nem fogadta meg tanácsaikat, és ennek a kerületi emberek isszák meg a levét. 

Az arrogancia nem áll senkinek sem jól, pláne, ha az illetőnek és csapatának eredményei sem túl acélosak.

Elég nagy a kontraszt a korábbi sikeres fideszes városvezetés és a mostani baloldali között.

Ferencz közölte, ők felújították és európai szintű szolgáltatást biztosítottak a Józsefvárosi Szent Kozma Egészségügyi Központban. Mostanra hajnali több órás sorban állás után sem biztos, hogy bejut valaki ultrahangos vizsgálatra az adott hónapban. Pedig pénz lenne orvosok számára vonzóbbá tenni a józsefvárosi munkavállalást, az önkormányzat számlája tele van, mert nem fejlesztettek semmit az elmúlt öt évben – tette hozzá. 

Az egészségközpont működtetése immáron fél évtizede egyedül az önkormányzat felelőssége. Eddig jutottak el vele. Reméljük vizitdíjat azért nem fognak szedni...

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!