Halottnak tettette magát egy nyíregyházi nő, hogy túlélje a férje brutális támadását

Vágólapra másolva!
Egy férfi rendszeresen féltékeny volt a feleségére, ezért a nő a közös gyerekükkel el is költözött tőle. Ezek után a férfi ismét féltékeny lett a nőre, majd idegességében egy húsklopfolóval támadt a feleségére, majd egy késsel többször megszúrta. A nő végül halottnak tettette magát, így élte túl támadást.
Vágólapra másolva!

A férfi és a nő házasok, a kapcsolatuk azonban gyorsan megromlott, gyakran veszekedtek, ezért a nő kislányukkal együtt elköltözött. A férfi többször próbált kibékülni a feleségével, de a beteges féltékenysége miatt ezt a nő visszautasította. 

2022 szeptemberében a kislányuk a férfinál töltött egy éjszakát. Az este folyamán a férfin elhatalmasodott a féltékenység, többször hívta a feleségét, üzeneteket küldött neki amikben számon kérte ,hogy hol és kivel van. Másnap reggel a nő elment a férfi házához a gyerekért. A férfi azonnal kérdőre vonta, majd rátámadt. 

Először egy húsklopfolóval ütötte, aminek az ütések erejétől letört a feje. Ezek után egy késsel többször megszúrta a hátán, a szúrások erejétől eltört a penge. A férfi elővett egy másik kést és azzal szurkálta tovább a feleségét. 

Fotó: Ügyészség.hu 

Később a hajánál fogva behúzta a hálószobába. 

A nő ekkor halottnak tettette magát.

 A férfi azt hitte, hogy megölte a feleségét, ezért megpróbált végezni magával. Közben a nő kimenekült a házból és az egyik szomszédtól kért segítséget. 

Első fokon, a Nyíregyházi Törvényszék különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérlete miatt 17 év fegyházbüntetésre ítélte a férfit. Az ítélet fellebbezések miatt nem lett jogerős. 

Másodfokon, a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség azt javasolja, hogy a Debreceni Ítélőtábla hagyja helyben az elsőfokú ítéletet – írja az Ügyészség.hu.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Ahogy korábban megírtuk, egy férfi egy késsel sétálgatott a vásárhelyi tanyavilágban, majd az egyik tanya ajtaját berúgta, ahol egy férfi, a lánya és az unokája aludtak. A támadó a férfit és a lányát is többször megszúrta, akik életveszélyesen megsérültek.

Arról is írtunk korábban, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült.

Megírtuk azt is, hogy nyugdíjas, 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!