A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Rátámadt a polgármesterre egy somogyi férfi, mert zárva volt a konditerem

Vágólapra másolva!
Egy Kaposvár környéki községben egy férfi edzeni szeretett volna, de a konditerem zárva volt. Emiatt elment a polgármester irodájához, ahol rátámadt a polgármesterre.
Vágólapra másolva!

A büntetett előéletű férfi azért kereste meg a falu polgármesterét májusban, mert nem tetszett neki az iskolában működő konditerem nyitvatartása. A polgármester irodájában ekkor fogadóóra volt, ahova a férfi berontott, pedig a polgármester éppen egy másik emberrel beszélgetett. A férfi agresszívan számonkérte a polgármestert a konditerem nyitvatartása miatt, mire az felszólította, hogy menjen ki az irodájából, várja ki a sorát, illetve azt is, hogy a helyiséget csak nyitvatartási időben lehet használni. 

rendőrség, rendőrautó, illusztráci
Illusztráció
Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi azonban nem ment ki az irodából, ezért a polgármester jobbnak látta, ha inkább az asszonyt kíséri ki onnan. 

Azonban amikor elhaladt a férfi mellett, az kétszer szemen köpte, valamint fenyegetőzni kezdett.

Mindezt csak akkor fejezte be, amikor az asszony is rászólt. 

Az ügyészség hivatalos személy elleni erőszak miatt emelt vádat a férfi ellen és azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre - írja az Ügyészség.hu

Ahogy korábban megírtuk, egy embercsempész kilenc migránst csempészett az autójával, összesen 84 percen át, 176 kilométeren keresztül menekült a rendőrök elől. Végül egy rendőr célzott lövéseket adott le az embercsempész autójára, ezért állt meg. Az embercsempész kiugrott a kocsiból és elmenekült. A kocsiban lévő migránsokat elfogták. 

2022 novemberében egy embercsempész banda hosszú kilométereken keresztül menekült a rendőrök elől az M5-ös autópályán. Közben többször is rálőttek a rendőrökre. Végül a dugó miatt megálltak és futva menekültek tovább. Végül a TEK segítségével elfogták őket a rendőrök. A teherautóban 21 migránst csempésztek. 

Magából kikelve konyhakéssel fenyegette a hozzá kiérkező rendőröket egy komáromi férfi tavaly januárban. A rendőröket azért riasztották, mert a nagyszülei lakásában tört zúzott, sőt még a társasház lépcsőházának ablakát is kitörte.

Egy Veszprém vármegyei szállóban kezdett el kiabálni egy férfi. Később hívták a rendőröket. Amikor megérkeztek, azonnal rájuk támadt. Végül csak több rendőr, együtt tudta lefogni. 

A rendőrök azért mentek ki egy észak-alföldi településen élő férfihoz, mert tört-zúzott otthon. A férfi eleinte együttműködő volt, később azonban egy szamurájkarddal támadt rá a rendőrökre.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!