A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Menekülés közben kiesett a lopott raklap a tolvaj kocsijából – videó

Vágólapra másolva!
Egy tatabányai férfi többször is lopott raklapokat az egyik helyi cégtől. A harmadik alkalommal rajtakapták, ezért gyorsan el akart menekülni, de nem csukta le a kocsija csomagtartóját. Emiatt a lopott raklapok egy része kiesett a kocsiból.
Vágólapra másolva!

A férfi 2021 szeptembere és októbere között háromszor lopott raklapokat ugyanattól a tatabányai cégtől. A harmadik alkalommal, a cég tatabányai üzlete mögötti parkolóban éppen a negyedik raklapot tette be a kocsijába, amikor a raktárból kilépett az egyik alkalmazott és rajtakapta. 

A férfi ekkor menekülni kezdett, beült a kocsijába és elhajtott. Azonban a csomagtartót nem csukta le, ezért két raklap kiesett az autóból. 

A férfi korábban többször is lopott. 

Az ügyészség a különös visszaeső férfit többrendbeli lopással vádolja. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre – írja az Ügyészség.hu

Ahogy azt korábban megírtuk, egy kiskunfélegyházi férfi előbb több ezer eurót lopott el az apja szekrényéből, majd a kunszállási házából vitt el méhviaszt. Amikor az apja számonkérte, a férfi megütötte.

Több tízezer forintos parfümöket akart ellopni egy gyöngyösi áruházból egy tolvaj. Amikor a táskájába rejtett termékekkel a kijárathoz ment, akkor a biztonsági őrök megállították, emiatt megpróbált elmenekülni, de a biztonságiak ismét megállították. Emiatt a tolvaj olyan dühös lett, hogy rugdosni és ütni kezdte a bolt őreit.

Ahogy korábban megírtuk, egy férfi több házba is betört Budapesten, többnyire a XVI. kerületben. A házakból pénzt, ékszereket vitt el, de az is előfordult, hogy egy fogfehérítő készletet lopott.

Egy tolvaj 2024 áprilisában, tíz nap leforgása alatt háromszor is megjelent esténként egy szegedi bevásárlóközpont üzletsorán. Drótból hajlított eszközével egy mobiltelefon-szaküzletből több készüléket lopott el úgy, hogy azokat az üzletet lezáró rácson kiügyeskedte, majd az áruvédelmi zsinórról letépte. Annyira bejött neki ez a módszer, hogy egy másik boltból egy a pénztárgépet is kihúzott így. A férfi összesen 735.000 Ft értékben lopott el telefonokat, míg a kasszából 25.000 Ft készpénzt vitt el. 

Szeptemberben pedig egy férfi késő este Kecskemét belvárosában sétált, mikor észrevette, hogy az egyik étterem teraszán valaki őrizetlenül hagyta a telefonját. Ezért a 280 ezer forint értékű mobilt elvette az asztalról, és egy bokor alá rejtette, majd éjszaka a telefonját kereső nőnél becsületes megtalálóként jelentkezett, és 6 ezer forintot kért azért, hogy visszaadja a mobilt a tulajdonosnak.  

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!