A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNSalim Omar Gergely
15:58TekvondoOmar Salim-Vito Dell'Aquila
HUNLosonczi Dávid
18:45BirkózásSemen Novikov-David Losonczi
HUNMagyarország
20:35VízilabdaItaly-Hungary
NyílNyíl

Drága italokat lopott, majd az alkoholtól felbátorodva zaklatta volt élettársát egy kiskunfélegyházi férfi

Vágólapra másolva!
Közel másfél hónapon keresztül fosztogatta a kiskunfélegyházi élelmiszerboltok szeszesital készleteit egy helyi férfi, emellett folyamatosan hívogatta és üzenetekkel bombázta volt barátnőjét, mert nem tudta elfogadni, hogy véget ért a kapcsolatuk. Összesen több, mint 1000 alkalommal kereste egykori élettársát, emellett az is előfordult, hogy részegen háborgatta a nőt, aki ekkor már anyjánál lakott.
Vágólapra másolva!

A helyi férfi 2023 szeptemberétől mintegy másfél hónapon át abból élt, hogy 

kiskunfélegyházi élelmiszer áruházakból márkás italokat – főleg whiskyt – lopott.

A férfi bevett módszere az volt, hogy 

az italt a bevásárlókosárba rakta, majd amikor senki nem figyelt, hátizsákjába rejtette és fizetés nélkül kisétált az üzletből.

Összesen 12 alkalommal lopott, ebből kétszer tetten érték. Egyszer, amikor a biztonsági őr elszámoltatta és megtalálta nála a lopott árult, a férfi hátrahagyta az italt, és elmenekült.

Whiskey ellopása egy helyi üzletből

A nyomozás során kiderült, hogy a férfinak még a sorozatos lopások előtt 

volt egy többéves kapcsolata, amely véget ért, ám a férfi ezt nem tudta elfogadni.  Volt élettársát 2023. január végétől október elejéig telefonon zaklatta, összesen 1015 alkalommal felhívta, és több mint 1200 üzenetet küldött a nőnek,

 miközben rendszeresen beleavatkozott a magánéletébe. 

A nő a szakítás után az anyjához költözött, ahová a férfi hónapokon át visszajárt azért, hogy zaklassa.

Rendszeresen becsengetett hozzá, majd amíg a lakók kimentek a ház elé, a férfi elrejtőzött egy bokorban. Arra is volt példa, hogy részegen járkált a ház előtt, ami miatt a környékbeliek már rettegtek tőle.

A férfit jelenleg nem találják, ugyanis hogy elkerülje a büntetést, megszökött. Az ügyészség ezért távollétében emelt vádat vele szemben lopás és zaklatás miatt. Bűnösségéről a helyi bíróság fog dönteni.

Szintén hónapokig zaklatta volt élettársát egy tokodi férfi, miután a nő nem bírta elviselni, hogy állandóan iszik, ezért elhagyta. A férfi ugyan elköltözött, de nem tudta feldolgozni, hogy volt barátnője kidobta, ezért a szakítás napjától kezdve éjjel-nappal kereste telefonon, több, mint 1000 alkalommal. Előfordult az is, hogy tárgár, becsmérlő üzenetekkel bombázta, ami miatt a nő letiltotta. Ezután személyesen próbálta vele felvenni a kapcsolatot, egészen addig, míg a rendőrök véget nem vetettek a zaklatásnak.

Szintén több hónapon keresztül zaklatta egykori élettársát egy budapesti férfi is, volt, hogy téglával törte be az ablakát, és bemászott rajta, ám előfordult az is, hogy kalapáccsal esett neki a ház falának. Egyszer pedig megállította a nőt az utcán, miközben az épp a munkahelyére sietett, amikor azt rendőrt akart hívni úgy megverte, hogy több csontja is eltört.

Egy szentesi férfi szintén hónapokig terrorban tartotta új élettársát, hogy az asszony visszamenjen hozzá, ám nem járt sikerrel. Ezért tettlegességig fajult az ügy: többször is betört a lakásába, egy alkalommal pedig késsel támadt rá. A nő csak a szerencsének és az ügyes védekezésének köszönheti, hogy nem sérült meg súlyosabban.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!