Magyar Péter folytatta a bulizást: bulihajón, félmeztelenül fotózták le a Dunán

Vágólapra másolva!
Egy kartellcsalásban résztvevő cég milliárdokat érő bulihajóján, félmeztelenül borozgatva bulizott Magyar Péter. Több fotó is készült róla.
Vágólapra másolva!

Magyar Péter egy 3-4 millióért bérelhető, több milliárdot érő hajón dagasztott kenyeret, ráadásul nem egy pék, hanem egy Michelin-csillagos szakács, Tóth Pál volt a segítője - írja a Ripost.

Miután végzett a kenyérrel, azonnal bort hozatott, a part közelében úszó luxushajón. A Ripost fotósai több képet is készítettek arról, ahogy Magyar egymás után több pohár bort is megivott.

Magyar Péter, borozgat
Fotó: Ripost

TikTok-videóban készített kenyeret, de már közben is panaszkodott, hogy nem ihat alkoholt.

Egyik cigi követte a másikat, majd Magyar Péter váratlanul vetkőzni kezdett.

Magyar Péter, félmeztelen
Fotó: Ripost

A társaság kellős közepén levetkőzve mutatta meg magát a Duna-partról bámészkodóknak is.

Magyar Péter legújabb bulihajója egyébként egy kartellezés miatt nemrég súlyos milliókra megbüntetett cég tulajdona. A cég több másik céggel összejátszva a BKV dunai hajóstenderét próbálta meg korrupt módon, kamu versenytársak beiktatásával megnyerni, ami miatt a GVH sokmilliós bírságot szabott ki. A cég vezető munkatársa az az Ordas Eszter, aki korábban az egyik megbüntetett kartellcég tulajdonosa is volt, Magyar Péter fővárosi listáján megkapta a lehető legjobb, második helyet!

Tisza-lista, Ordas Eszter
Fotó: Ripost

Nem volt hálátlan ezért a gesztusért, hiszen augusztus 20-án egy luxushajót bocsátott a „kenyeret dagasztó” Magyar Péter rendelkezésére.

A sokmilliós, trükkös hajókartellezésen korábban még Karácsony Gergely is felháborodott, egy Facebook-bejegyzésben ezt írta: „Egészen megdöbbentő, hogy kiket akarnak a Fővárosi Közgyűlésbe küldeni a magukat ellenzékieknek mondó politikusok: korrupció és kartellezés gyanújába keveredett cégek lobbistáit”.

 


 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!