A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
13:30Kajak-kenuKenu 500m-páros döntő A
HUNMagyarország
13:40Kajak-kenuKajak 500m-négyes döntő A
HUNMagyarország
18:00VízilabdaGreece-Hungary
HUNLosonczi Dávid
19:55BirkózásTurpal Bisultanov-David Losonczi
NyílNyíl

Rosszul lett egy férfi a vonaton, az utasok mentették meg az életét

Vágólapra másolva!
Rosszul lett egy férfi, aki párjával utazott Szolnok közelében egy vonaton a hétvégén - jelentette az Országos Mentőszolgálat a Facebook-on.
Vágólapra másolva!

A közlemény szerint „több utas azonnal a beteg segítségére sietett, megvizsgálták, a férfi azonban ekkor már nem lélegzett, így egy nő megkezdte az újraélesztést, amíg gyermekei meghúzták a vészféket és egy kalauz segítségét kérték”. 

A vonat megállására többen felfigyeltek és többek közt egy szabadnapos egészségügyi dolgozó is a beteghez rohant, miközben a kalauz értesítette a mentőket”

 – írták, hozzátették továbbá: „Helyszínre érkező bajtársaink emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül sikerre vezetett.”

Frissítésben kiemelték: „A beteg állapotának stabilizálását követően újabb nehézséget jelentett azonban a beteg mentőautóhoz juttatása, melyben a MÁV munkatársai végig segédkeztek az életmentőknek. A férfit végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a mentők. Mielőbbi felépülést kívánunk, a mentésben résztvevőknek gratulálunk!”

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!