A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
14:00KézilabdaSpanyolország-Magyarország
HUNHámori Luca
16:18ÖkölvívásAnna Hamori-Marissa Williamson
HUNKovács Richárd
17:38ÖkölvívásRichard Kovacs-Sofiane Oumiha
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Menczer Tamás: Magyar Péter, amikor meghallja az én nevemet, idegesen rágcsálja az asztal szélét - videó

MagyarPéter
Magyar Péter a Fidesz eredményváróján ünnepel 2022-ben
Fotó: tenyek.hu
Vágólapra másolva!
Azt tudom mondani minden baloldalinak, tiszásnak is, gyurcsányistának is, és mindenkinek, hogy mindig ki fogom mondani róluk az igazságot, számíthatnak rám, és én leszek a legrosszabb rémálmuk, a jeges leheletemet fogják érezni a tarkójukon, úgyhogy számíthatnak rám a jövőben is az igazság kimondásával kapcsolatban – mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

„Azt tudom Önnek mondani, hogy hozzám eljutnak információk a Tisza Párt belső köreiből, mert ott nem zárnak résmentesen a történetek és az emberek beszélnek. Kétfajta információ jutott el hozzám. Ugye, én azt mondtam Magyar Péter kritikájára, hogy egy ilyen beszédet, nemhogy elmondani, megérteni is sokkal nehezebb, mint az, amit ő a diszkóban csinált. Jelesül, hogy bántóan fiatal lányok orális kielégítését imitálta, már elnézést kérek. És ugye hozzám kétfajta információ jutott el a Tisza Pártból. Az egyik az az, hogy Magyar Péter, amikor meghallja az én nevemet, idegesen rágcsálja az asztal szélét, mint egy zavarodott óvodás kisgyerek” - mondta a köztévén Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója.

Ez helyes, helyesnek gondolom, maradjon is így, így is fog maradni, majd teszünk és teszek róla. De a másik, hogy a tiszások azzal vigasztalják magukat, hogy amit én leírtam és elmondtam, azt nem szabad, ilyet nem szabad leírni és elmondani. Erre viszont az én válaszom az, hogy micsoda? Megcsinálni szabad, amit mindenki lát, és ami az igazság, azt elmondani nem szabad? Ez egy furcsa demokratikus fölfogás.

Tehát azt tudom mondani minden baloldalinak, tiszásnak is, gyurcsányistának is, és mindenkinek, hogy mindig ki fogom mondani róluk az igazságot, számíthatnak rám, és én leszek a legrosszabb rémálmuk, a jeges leheletemet fogják érezni a tarkójukon, úgyhogy számíthatnak rám a jövőben is az igazság kimondásával kapcsolatban – tette hozzá. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!