Rémisztő hírek érkeztek az utcán részegen fetrengő Molnár Gusztávról

Vágólapra másolva!
A lecsúszott színészt, Molnár Gusztávot a napokban részegen a Corvin-negyednél egy kuka mellett fotózták le. Most kiderült, hogy zaklatja a volt barátnőjét, aki nemrég szakított vele.
Vágólapra másolva!

Családtagjai, közeli ismerősei és barátai végképp nem tudják hová tenni Molnár Gusztáv szégyenteljes viselkedését.

A színészt mentővel szállították kórházba, miután kedden az utcán részegen fetrengve egy kuka mellett vették észre a járókelők Budapest belvárosában.

Molnár Gusztáv, az RTL Klub gyerekverő színésze korábban saját maga számolt be róla, hogy 2022-ben majdnem belehalt az ivásba, ezért is vonult be az elvonóra, ahol kilenc hónapot töltött. Miután kijött, azt állította, hogy sikerült leszámolni a függőségével, az elmúlt napok történései azonban nem ezt igazolják. 

A bukott színész a Blikknek azt nyilatkozta, hogy Nagykovácsiban lakik egy barátjánál és egy kertészetben dolgozik, de szeretne Budapestre költözni és saját lábra állni. 

Később kiderült, hogy sohasem dolgozott a kertészetben, a hely tagadta, hogy ott vállalt volna munkát.

Molnár Gusztáv
Fotó: Molnár Gusztáv/Instagram 

Hétfőn a színészt mentő szállította kórházba, de a Blikk információi szerint másnap délután már elhagyta az intézményt.

Párkapcsolatai sem mondhatók sikeresnek, volt párja a napokban hagyta el, és állítólag emiatt nyúlt ismét az alkoholhoz. 

Molnár Gusztáv többször megjelent az exe lakásánál, és számos alkalommal kellett kihívni a rendőröket, mert erőszakosan viselkedett, verte az ajtót, ordibált.

Tizennégy alkalommal hívták rá a rendőröket, hol az exe, hol a szomszédok, akik már messziről felismerik és többször próbálták már elzavarni.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!