Nagyon örülök, és anyukám is örül majd - ezt mondták a gyerekek, akiknek az Ökumenikus Segélyszervezet átadta a tanszercsomagokat - videó

Az Ökumenikus Segélyszervezet Iskkolakezdés együtt! elnevezésű akciója keretében osztja a tanszercsomagokat a rászoruló gyerekeknek.
Fotó: Talán Csaba
Vágólapra másolva!
A tanévkezdés előtt néhány nappal különleges élménynapot szervezett rászoruló gyereknek az Ökumenikus Segélyszervezet. A színes program keretében a diákok személyesen vehették át az Iskolakezdés együtt! segélyakció tanszercsomagjait. A gyerekek izgatottan vették át a csomagot - amelyben új iskolatáska és rengeteg tanszer, füzetek, ceruzák, tollak és egyéb, tanuláshoz szükséges eszközök voltak. Persze, azonnal kicsomagolták az ajándékokat, és gyönyörködtek a vadonatúj iskolaszerekben. A tanévkezdésig hátralévő napokban is él a 1353-as adományvonal, amelyet ha valaki felhív, 500 forinttal támogatja az akciót, és a segelyszervezet.hu weboldalon szintén lehet csatlakozni az összefogáshoz. A beérkező adományokból összesen 2000 rászoruló gyereknek szeretne személyre szabott tanszercsomagot összeállítani még becsengetés előtt az Ökumenikus Segélyszervezet.
Vágólapra másolva!

Az Origo a Magyar Zene Háza előtt rendezett élménynapon forgatott. Nézze  meg a videót!

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!