A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Szánalmasan sajnáltatja magát a kisgyereket felrúgó karateedző

Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk róla, hogy akkorát rúgott egy kisfiúba a gyerekcsoport kísérője a szolnoki napközis táborban, hogy az arccal a földre esett. Agócs Tibor még mindig nem kért személyesen bocsánatot a családtól, csak kifogásokat keres.
Vágólapra másolva!

A szolnoki napközis táborban bántalmazott kisfiú édesanyja hiába várta, hogy Agócs Tibor személyesen kérjen bocsánatot, Nagy Juditnak a férfi a következő üzenetet küldte:

Amióta hazajöttünk, üldöz a média és nem kíméli a családomat sem. Nehéz most elszakadnom, hogy bocsánatot kérjek személyesen. Tisztelettel kérlek, ne vedd sértésnek és ne hidd, hogy így marad! Feltétlen jelentkezem, ahogy nyugvópontra jut az életem. Bocsáss meg, kérlek!

A karatemester a hétéves kisfiúnak is üzent:

Szeretném, ha tudnád, hogy nagyon sajnálom, amit tettem. Személyesen is el szeretném mondani ezt Neked! Sajnálom, hogy nem taníthatlak karatézni. Mindent elrontottam.

Akkorát rúgott egy kisgyerekbe a gyerekcsoport kísérője a szolnoki napközis táborban, hogy az szinte felrepült és arccal a földre esett
Fotó: Képkivágás

Az édesanya azt hitte, a férfinak is érdeke, hogy mielőbb megtörténjen a találkozó.

Engem nem érdekel, hogy rászálltak, mi is nagyon nehéz időszakon megyünk keresztül. Tényleg nem akarok semmi mást, csak hogy Rolitól személyesen bocsánatot kérjen! Nyugalmat szeretnék a kisfiamnak!

– mondta Nagy Judit, aki volt már a fiával pszichológusnál. Szerinte a gyerek néha furcsán viselkedik. Arra viszont készen áll, mondja a nő, hogy találkozzon Tiborral, „aki – remélem – megkapja majd a méltó büntetését.”

Emlékeztetnek: a kisfiú édesanyja korábban semmit nem tudott az incidensről, arról akkor szerzett tudomást, amikor a felvétel felkerült az internetre. 

A kalandpark üzemeltetője július 15-én tett feljelentést a rendőrségen a biztonsági kamera felvétele alapján.

A szolnoki rendőrség egy hete kiskorú veszélyeztetése miatt gyanúsítottként hallgatta ki a férfit, aki beismerte tettét - írta meg a Mandiner.

Az esetről készült botrányos képsorokat itt megtekintheti:

Ahogy arról korábban lapunk is beszámolt, akkorát rúgott egy kisgyerekbe egy gyerekcsoport kísérője, hogy az szinte felrepült és arccal a földre esett.

A kisfiú élete ezek után teljesen megváltozott. Annyira megviselték a parkban történtek, hogy pszichológushoz is kellett járnia. Azóta azonban már jobban van, és rengetegen dolgoznak azon, hogy elfelejtse a szörnyű eseményeket. 

A karateedző botrányos viselkedésére több bokszoló és híresség is reagált, volt olyan, aki kihívta egy bokszmeccsre. A férfi az eset után külföldre menekült, ott bujkált egészen július végéig.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!