A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
11:10Kajak-kenuKenu 500m-páros 1. forduló 2. futam
HUNMagyarország
11:40Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 2. futam
HUNMagyarország
12:00Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 4. futam
HUNMagyarország | Magyarország
12:20Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 2. futam
HUNLévai Zoltán
12:30BirkózásZoltan Levai-Burhan Akbudak
HUNMagyarország | Magyarország
12:40Kajak-kenuKajak 500m-páros 1. forduló 4. futam
HUNMagyarország
14:00Kajak-kenuKenu 500m-páros negyeddöntő 2
HUNMagyarország
17:30KézilabdaHungary-Sweden
NyílNyíl

Szánthó Miklós: A woke maga a kommunizmus, csak újrahasznosított formában

Vágólapra másolva!
Leninék, Kun Béláék célja is ez volt: támadni az egyházakat, világproletariátust építeni, a gyermeket szembefordítani a szüleivel, modern köntösben ez ma az úgynevezett eltörléskultúra, műalkotások, intézmények átírása, átnevezése „bűnös” múltjuk miatt; erről szól a döntéshozatal kiszervezése helyi-nemzeti szintről nemzetközi testületek és hálózatok kezébe; és legfőképpen erről szól a genderpropaganda, hiszen az új elvtársak jól tudják, hogy a birodalmi, diktatórikus törekvések gátját mindig is a család képezte - minderről Szánthó Miklós beszélt annak kapcsán, hogy az Alapjogokért Központ elindította az úgynevezett Wokebusterst.
Vágólapra másolva!

Szocialisták és liberálisok vadházasságának szerelemgyereke ez a woke, csak most osztályharc helyett társadalmi igazságharc, cenzúra helyett politikai korrektség, proletáröntudat-építés helyett érzékenyítés van, de a lényeg ugyanaz: a nyugati, keresztény kultúra eltörlése, a nemzeti lét lebontása, az állami szuverenitás elsorvasztása, a család szétverése – mondta a Magyar Nemzetnek adott interjúban Szánthó Miklós. Az Alpajogokért Központ főigazgatója szerint Leninék, Kun Béláék célja is ez volt: támadni az egyházakat, világproletariátust építeni, a gyermeket szembefordítani a szüleivel. 

Modern köntösben ez ma az úgynevezett eltörléskultúra, műalkotások, intézmények átírása, átnevezése „bűnös” múltjuk miatt; erről szól a döntéshozatal kiszervezése helyi-nemzeti szintről nemzetközi testületek és hálózatok kezébe; és legfőképpen erről szól a genderpropaganda, hiszen az új elvtársak jól tudják, hogy a birodalmi, diktatórikus törekvések gátját mindig is a család képezte. 

 

Szánthó Miklós
Szánthó Miklós, az Alapjogokért központ főigazgatója
Fotó: Alapjogokért Központ

Szánthó szerint a Wokebusters hadtestnek két csapásiránya lesz: egyfelől valóban egy riadólánc, egy korai előrejelző rendszer, amellyel online gyorsan tudjuk mozgósítani a globális térben már összerendezett jobboldali erőket, akiket akár a CPAC Hungaryről, akár a magyar konzervatívok más nemzetközi hálózataiból ismerünk.

 Ha támadnak minket, fake news hadjáratot indítanak ellenünk, szerveződjünk harcvonalba közösen – vagy proaktívan indítsunk mi ügyeket.

Óriási erő rejlik abban – és itt érdemes tanulnunk a liberálisoktól –, ha bejáratott európai, észak- vagy dél-amerikai kapcsolati hálóval rendelkezik egy politikai oldal: egy e-mail, egy telefon, egy gyors személyes találkozó, ahol nem kell Ádámtól és Évától elmagyarázni az adott ügyet – legyen szó akár Magyarország lejáratásáról, közös fellépésről, a szülői jogokat támadó amerikai akciókról vagy épp a spanyol jobboldali sajtó ellehetetlenítéséről – tette hozzá. 

Félszavakból is értjük és támogatjuk egymást. A magyar és más, külföldi jobboldali erők szoros együttműködésének köszönhetően a kapcsolatok már kiépültek, most ezeket kell mozgásba hozni.

Wokebusters: globális akciócsoport az antiglobalizmusért

Mint arrról az Origo korábban beszámolt, Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója múlt kedden útjára indította a Wokebusterst, amely a jobboldal gyorsreagálású hadteste és politikai akcióközössége a nemzetközi térben. A kezdeményezés nagykövete a New York Young Republican Club elnöke, a Központ régi barátja, Gavin Wax lesz.

Az európai parlamenti választások megmutatták, hogy a változást és a normalitást kívánó hangok felerősödtek Európában. Kelet-Közép Európában amire a demokrácia győzedelmeskedett, addig Nyugaton hatalmas teret hódított a woke, az újracsomagolt marxizmus. Jól látható az, hogy miközben Nyugaton és Európában a lakosság egyre nagyobb része kéri azt, hogy a békét és a normalitást mozdítsák előre, aközben a brüsszeliták és a különböző háborúpárti politikusok a folyamatos, szüntelen háborút támogatják, ami egy marxista tézis: szerintük a békéhez egyedül a háborún keresztül vezet az út - mondta Szánthó Miklós korábban az Origónak. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!