Teherautóval hajtottak rá egy gyalogosra Bátmonostoron

Vágólapra másolva!
Egy férfi Bátmonostoron indult el a teherautójával, azonban nem vette észre, hogy egy férfi elesett előtte, miközben a biciklijét tolta. Áthajtott a teherautóval a férfin, aki később belehalt a sérüléseibe.
Vágólapra másolva!

A sofőr tavaly januárban, Bátmonostor egyik utcájában, az út szélére húzódva állt meg a teherautójával. Ekkor egy férfi, a biciklijét tolta a teherautó előtt. Mivel a sofőr előrébb akart állni a teherautóval, ezért egy kézmozdulattal jelzett a férfinak, hogy menjen le az útpadkáról. 

A férfi a teherautó előtt akart átmenni, azonban elvesztette az egyensúlyát és elesett. A sofőr közben elindult, de a figyelmetlensége miatt nem vette észre a holtterében elesett férfit, majd ráhajtott. 

A férfi a kórházi ellátás ellenére, alig három héttel később belehalt a sérüléseibe. 

 

Az ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásával vádolja a férfit. 

Ahogy azt korábban megírtuk, tavaly októberben baleset történt a D1-es autópályán, Máriatölgyes közelében. Több autó is áthajtott az autópályán egy férfin, akin csak egy alsónadrág volt. Egy autós riasztotta a rendőröket az eset után. A 40 éves férfi belehalt súlyos sérülésibe. A férfinél nem voltak sem iratok, sem mobiltelefon, csupán egy alsónadrág volt rajta.

Vasárnap este arról is írtunk, hogy kisiklott egy InterCity a Keleti pályaudvarnál. Délelőtt pedig beszámoltunk róla, hogy kisiklott egy tehervonat Budapesten, a IX. kerületben.

Vasárnap autóval ütközött egy vonat Cegléden, a Budai úti vasúti átjáróban. A vonaton nyolcszázan utaztak, útjukat mentesítő járattal folytatják tovább. A város hivatásos tűzoltói végzik a műszaki mentést és a helyszínen dolgoznak a társhatóságok is. A Mávinform tájékoztatása szerint a Nyugati pályaudvarra tartó Latorca InterCity ütközött egy autó a Budai út megállóhely közelében található átjáróban. A balesetkor a fény- és félsorompó jól működött, tilosat jelzett. Az autót a vonat több méteren tolta maga előtt, amiben csak a sofőr utazott, aki begyűrődött a roncsba. Az MTI információi szerint az autó vezetője a helyszínen meghalt.

Két fiatal meghalt közlekedési balesetben, egy harmadikat pedig súlyos sérülésekkel vittek kórházba a mentők vasárnap hajnalban Budaörsről. Budaörsön a Gyár utcában, az ipari parknál árokba hajtottak a kocsijukkal. Az autó a tetejére borulva a fák közé csapódott.



 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!