Óriási dugók és káosz lehet a közlekedésben a következő napokban Budapesten

Vágólapra másolva!
Szeptember 1-ig Budapest több helyszínén forgalomkorlátozásra, valamint a közösségi közlekedést érintő változásokra kell számítani. Karbantartás miatt változik a 3-as, a 62-es, 62A, a 37A és a 69-es villamosok közlekedése, valamint folytatódik a kerékpárút felújítása a Margit hídon, ami miatt ideiglenesen megváltozik a forgalmi rend - írta a hirado.hu.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön a 15-ös autóbusz módosított útvonalon, a Nyugati pályaudvar érintésével jár, a 107-es autóbusz pedig a Budafoki út érintésével éri el a BudaPartot.
A budai Várban fennmaradó korlátozások miatt a 16-os autóbusz továbbra sem közlekedik, a Széll Kálmán tér felől induló 16A és 116-os autóbuszok csütörtökön csak a Szentháromság térig járnak – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK). Hozzátették, hogy a budai Vár a Deák Ferenc tér felől továbbra is a 216-os busszal érhető el.

Változik a 3-as, a 62-es, 62A, a 37A és a 69-es villamosok közlekedése

Karbantartás miatt változik augusztus végén a 3-as, a 62-es, 62A, a 37A és a 69-es villamosok közlekedése – közölte a BKK. Azt írták, hogy a több helyen végzendő munkálatok miatt mától szeptember 1-ig – több ütemben – változik a 3-as, a 37A, a 62-es, a 62A és 69-es villamosok közlekedése. A karbantartás ideje alatt több helyen is megváltozik a forgalmi rend, a gépjárművel közlekedőknek – elsősorban az Erzsébet királyné útján – változásokra kell készülniük.

Az érintett időszakban a 69-es villamos nem közlekedik, helyette a teljes vonalon pótlóbusszal lehet utazni.

Péntekig a 3-as villamos a Gubacsi út/Határ út – Örs vezér tere M+H között közlekedik, az Örs vezér tere M+H és a Mexikói út M között a 3-as pótlóbusz jár, valamint a 62-es villamos csak a Blaha Lujza tér M és az Örs vezér tere M+H között jár, a 62A villamos ebben az időszakban nem közlekedik. Rákospalota, MÁV-telep és az Örs vezér tere M+H között a 62-es pótlóbusszal lehet utazni – ismertette a BKK.

Augusztus 24. és szeptember 1. között: a 3-as villamos rövidített útvonalon, a Gubacsi út/Határ út és a Sörgyár között közlekedik, a kimaradó szakaszon a 3-as pótlóbusszal lehet utazni Kőbánya alsó vasútállomás és a Mexikói út között; a 37A villamos a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) és az Élessarok között közlekedik, a 62-es villamos a Blaha Lujza tér M (Népszínház utca) és az Kőbánya alsó vasútállomás között közlekedik, a 62A villamos nem jár, Kőbánya alsó vasútállomás és Rákospalota, MÁV-telep között a 62-es pótlóbusszal lehet utazni. (hirado.hu)

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!