A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hatalmas tűz van a karcagi szeméttelepen

tűzoltó
Képünk illusztráció!
Fotó: Origo
Vágólapra másolva!
Hulladékok gyulladtak meg az udvaron, a tűz átterjedt a készáru raktárra.
Vágólapra másolva!

Tűz ütött ki egy hulladékfeldolgozó telephelyen kedden Karcagon, a József nádor úton, a 4-es főút közelében - írja az MTI.

A tűzoltók dolgoznak a lángok megfékezésén, az épületet kiürítették, negyvenöt ember hagyta el a telephelyet.

 Németh Ádám, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elmondta, hogy hulladékok gyulladtak meg az udvaron, ezután a tűz átterjedt a készáru raktárra. A helyszínre vonult a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat, a debreceni Katasztrófavédelmi mobil labor is. 

Az ügyben tűzvizsgálati eljárás indul majd.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, kilenc autó gyulladt ki Gyálon kedden kora délután. A napokban tűz ütött ki egy budapesti mélygarázsban, ott három autó gyulladt ki. Meghalt egy nyolcéves kisfiú, amikor tűz ütött ki egy birkenheadi házban augusztus elején. A romániai Lisza községben pedig kigyulladt és teljesen leégett egy menedékház. A helyzet rendkívül veszélyes volt, mivel a házban gázpalackok voltak, amelyek bármikor felrobbanhattak volna.

Megrázó reggelre ébredt júliusban a székesfehérvári Almássy lakótelep is. Egy négyemeletes társasház negyedik emeletének egyik lakása borult lángba. Egy fiatal nő kiugrott a tetőtéri lakásból menekülés közben. Azt is megírtuk, hogy egy dunakeszi tűzhöz hat járművel vonultak a budapesti tűzoltók, ahol egy tízemeletes társasház egyik negyedik emeleti erkélye, és az erkélyre nyíló huszonöt négyzetméteres nappali égett. A tűz később átterjedt az ötödik és a hatodik emeleti erkély egy részére is.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!