A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kigyulladt egy raktár Miskolc közelében - videó

Vágólapra másolva!
Kigyulladt egy raktár Sajóbábony külterületén vasárnap délután, a tűzoltóknak estére sikerült körülhatárolniuk a tüzet. Az érintett cég, az ÉMK Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Kft. közleménye szerint ipari hulladékok gyulladtak meg.
Vágólapra másolva!

Kigyulladt egy raktár Sajóbábony külterületén vasárnap délután. A füst óriási volt, a településtől 13 kilométerre lévő Miskolcról is látszódott.

Miskolci, kazincbarcikai, diósgyőri és szendrői hivatásos tűzoltók a katasztrófavédelem irányításával, hat vízsugárral fékezték meg a lángokat, illetve vízszállítót és munkagépet is bevetettek - írja a Magyar Nemzet.

A tüzet még aznap délután sikerült eloltani.

A tűz a Sajóbábonyi Ipari Parkban keletkezett, egy cég kezelésében lévő, zárt épületben található raktárban

 - írta Szilva István sajóbábonyi polgármester a Facebook-oldalán. 

A polgármester hozzátette, hogy a Sajóbábony külterületén elhelyezkedő, 900 négyzetméter alapterületű raktár tüze emberéletet nem veszélyeztet. 

Az üzemeltetési szabályzatnak megfelelően tárolt szilárd és iszapszerű ipari hulladékok feltételezett öngyulladása történt

– írta az ÉMK Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Kft., amelynek egyik raktárában történt a tűz.

A katasztrófavédelem speciális műszaki egysége a településen folyamatosan méri a veszélyes anyagok koncentrációját - jelezte a polgármester.

A tűzről több videót is közzétett a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Hírportál, amelyek ide kattintva tekinthetők meg!

Legutóbb Nyíregyházán gyulladt ki egy raktár. Az épületet ruhák tárolására használták. A tűzben egy ember megsérült. Azt megelőzően pedig Karcagon egy szeméttelepen volt hatalmas tűz.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!