Videón, ahogy rátámadtak egy rendőrre igazoltatás közben

Vágólapra másolva!
A rendőrök egy női sofőrt igazoltattak az egyik Csongrád-Csanád vármegyei településen. Amikor elő akarták állítani, a vele utazó férfi rátámadt a rendőrökre, az egyiküket meg is fejelte.
Vágólapra másolva!

Egy nő július közepén hajtott az autójával egyik településen Csongrád-Csanád vármegyében. Az egyik STOP táblánál nem állt meg, ezért a rendőrök megállították. 

Elmondták neki, hogy helyszíni bírságot fognak kiszabni ellene, majd az adatai ellenőrzése közben kiderült, hogy el van tiltva a vezetéstől.

Emiatt elő akarták állítani a rendőrkapitányságra, ekkor azonban a nővel utazó férfi kiszállt a kocsiból és meg akarta ezt akadályozni. 

Kiabálva, indulatosan megindult a rendőrök felé, majd az egyiküket meg is fejelte. Ezek után tovább szidta és fenyegette a rendőröket. 

A nő végül önként beszállt a rendőrautóba. 

A többszörösen büntetett előéletű férfi beismerő vallomást tett a kihallgatása közben. Az ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé, ahol hivatalos személy elleni erőszak és könnyű testi sértés kísérlete miatt 2 év, végrehajtásban 4 év 6 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte. A férfi és a védője enyhítésért fellebbezett. 

Ahogy korábban megírtuk, egy embercsempész kilenc migránst csempészett az autójával, összesen 84 percen át, 176 kilométeren keresztül menekült a rendőrök elől. Végül egy rendőr célzott lövéseket adott le az embercsempész autójára, ezért állt meg. Az embercsempész kiugrott a kocsiból és elmenekült. A kocsiban lévő migránsokat elfogták. 

2022 novemberében egy embercsempészbanda hosszú kilométereken keresztül menekült a rendőrök elől az M5-ös autópályán. Közben többször is rálőttek a rendőrökre. Végül a dugó miatt megálltak és futva menekültek tovább. Végül a TEK segítségével elfogták őket a rendőrök. A teherautóban 21 migránst csempésztek. 

Magából kikelve konyhakéssel fenyegette a hozzá kiérkező rendőröket egy komáromi férfi tavaly januárban. A rendőröket azért riasztották, mert a nagyszülei lakásában tört zúzott, sőt még a társasház lépcsőházának ablakát is kitörte.

Egy Veszprém vármegyei szállóban kezdett el kiabálni egy férfi. Később hívták a rendőröket. Amikor megérkeztek, azonnal rájuk támadt. Végül csak több rendőr, együtt tudta lefogni. 

A rendőrök azért mentek ki egy észak-alföldi településen élő férfihoz, mert tört-zúzott otthon. A férfi eleinte együttműködő volt, később azonban egy szamurájkarddal támadt rá a rendőrökre.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!