A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Wokebusters: globális akciócsoport az antiglobalizmusért

Vágólapra másolva!
Az idei, áprilisi CPAC Hungaryn 59 vezető politikus, kutató, döntéshozó, influenszer látta el kézjegyével a kiáltványt, mely szerint: „Mi, a CPAC Hungary által életre hívott Wokebusters tagjai, a szabadság, a rend és a biztonság nevében megfogadjuk, hogy lecsapoljuk a mocsarat és visszavesszük a Nyugatot”. Erre alapozva büszkén jelentem be ma Önöknek, hogy az Alapjogokért Központ útjára indítja a Wokebusterst, a jobboldal gyorsreagálású hadtestét: mely nemzetközi kommunikációs riadólánc, valamint óceánokon átívelő online és offline politikai akcióközösség.
Vágólapra másolva!

Azért van erre szükség, mert a woke – mely valójában maga a kommunizmus, csak új, trendi kiadásban – globális és globalista jelenség: ugyanúgy támad Istent, hazát és családot Európában, Észak- vagy éppen Dél-Amerikában.

Célja egy posztkeresztény, posztnemzeti és a biológiai törvényein is túllépő világfalu létrehozása: elég csak a Biblia tanításának gyűlöletbeszédként való minősítésére, az Európa-szerte államilag támogatott Izrael-ellenességre gondolni. Arra, hogy az EU – vagy éppen a Biden-adminisztráció – a gyermekvállalás helyett a migrációban látja a demográfiai probléma megoldásának kulcsát, Soros György nyílt társadalom hálózata pedig a bevándorlást nem megállítani, hanem „menedzselni” akarja.

Vagy a biológia meghaladása kapcsán arra, hogy a párizsi olimpián a megnyitóünnepség helyén az Eurovíziós dalfesztivál ült tort. Az abszurd humor megszűnt létezni és a nyugati politika lépett a helyére. Ezt mutatja, hogy ugyanazok, akik minden abszurditás kötelező elfogadásában látják a Nyugat jövőjét, egyben azon a marxista alapon állnak, mely szerint a békéhez csak és kizárólag a háborún keresztül vezet az út. Egy-két évtizeddel ezelőtt világbékéről hadováltak, ma jól láthatóan világháborút akarnak. 

Fotó: Origo

Pontosan ezen jelenségek miatt kell globális dimenzióba emelni az antiglobalizmust. A connectivity, az összekapcsoltság nem csak a geopolitikában része a magyar nagystratégiának – a világ jobboldali erőit is stratégiai célok mentén kell összeszervezni és ebben a magyar jobboldal kulcsszerepet játszik: elég csak a hazai konzervatív háttérintézmények nemzetközi hálózatépítésére, a CPAC Hungaryre, a Patriots for Europe-ra gondolni – vagy épp arra, hogy a magyar miniszterelnök nemrégi békemissziója kezdi megteremni gyümölcseit. (És erősen bízunk abban, hogy Donald Trump novemberi győzelme után ezeket le is lehet majd szedni.)

A Wokebusters ennek a jobboldali connectivity-nek egy új eleme: célja, hogy a magyar jobboldal meglévő nemzetközi kapcsolatrendszerét használva és abba újabb csatlakozókat bevonzva egyfelől élő információs csomópont legyen. Proaktív kezdeményezője új akcióknak, hírvivője jó gyakorlatnak – akár Magyarországról, akár máshonnan -, melyek egyszerre szolgálják a zsidó-keresztény kultúra, a nemzeti identitás és állami szuverenitás védelmét vagy a családpolitika sikerét. Terítője lesz azoknak a híreknek, eseményeknek Brazíliától Izraelen át Ausztráliáig, melyeket a fősodratú liberális nyilvánosság elhallgat. 

Korai jelzőrendszerként fog működni azon veszélyes jelenségek kapcsán, melyek a progresszív erők ármánykodása miatt itt-ott már felütik a fejüket és vélelmezhető, hogy azokat exportálni is akarják. Végül riadólánc lesz olyan beavatkozások kapcsán, melyek nyilvánvaló és közvetlen veszéllyel fenyegetnek, legyen szó akár választási csalásról Dél-Amerikában, a jobboldali média ellehetetlenítéséről Spanyolországban vagy a legdurvább politikai-pénzügyi zsarolás Magyarország ellen. 

A gyorsreagálású hadtest kommunikációs tevékenységét természetesen fizikai, hús-vér akcióközösség egészíti ki: rendezvények, konferenciák, workshopok, ifjúsági ösztöndíjak – és az őszre tervezett, többállomásos világkörüli Wokebusters-turné – mind azt fogják szolgálni, hogy minél többen csatlakozzanak a közös erőfeszítéshez és lecsapoljuk a háborúpárti, woke-mocsarat!

És engedjék meg, hogy bemutassam Önöknek Gavin Waxet, az USA legrégebbi republikánus szervezete a New York Young Republican Club elnökét – kinek születendő kisbabájához Donald Trump maga is gratulált (és hasonlóképp teszek én is). Az NYYRC az Alapjogokért Központ stratégiai partnere, engem Gavin tavaly hívott meg a szervezet tanácsadó testületébe (ez csak egy példa a jobboldali összekapcsoltság jó gyakorlatai közül) – és most mi kértük fel őt, hogy legyen projektünk nagykövete, a Wokebusters nemzetközi szóvivője. Gavin, köszönjük, hogy elfogadtad a felkérést!

(A szöveg az Alapjogokért Központ főigazgatója által a Wokebusters nyitóeseményén, július 30-án elmondott beszéd szerkesztett változata)

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!