48 perc: Magyarország európai uniós képviselete lesz a csütörtök esti műsor témája

Vágólapra másolva!
Magyarország európai uniós képviselete lesz a témája az M1 48 Perc című műsorának csütörtökön, melyre meghívták Gerzsenyi Gabriellát, a baloldali figura pártjának képviselőjét, valamint Dömötör Csabát, a Miniszterelnöki Kabinetiroda jelenlegi parlamenti államtitkárát.
Vágólapra másolva!

A hirado.hu emlékeztetett, hogy Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda jelenlegi parlamenti államtitkára hamarosan a Fidesz képviselőjeként dolgozik majd az Európai Parlamentben. 

A 48 perc csütörtökön este fél 9-kor kezdődik.

Ahogy arról korábban az Origo beszámolt, Magyar Péter eddig kétszer futamodott meg az elől a vita elől, amit a köztelevízió javasolt. 

Az eredetileg szeptember 19-re tervezett beszélgetésen való részvételt Magyar Péter azzal hárította el, hogy az árvíz levonulása után hajlandó részt venni a műsorban. 

Az újabb meghívás október 3-ra szólt, az élő beszélgetés témája Magyarország aktuális helyzete lett volna - írták. Magyar Péter ebben az időpontban sem vesz részt a tévévitán. 

Orbán Balázs azonban vasárnap újabb ajánlatot tett neki, egyúttal felszólította, hogy ne legyen gyáva. Mivel a magyar uniós elnökség bemutatásán mindketten ott lesznek az Európai Parlamentben, Orbán Balázs azt javasolta, tartsanak egy külön vitát kettőjük között a közmédia szervezésében. 

A javaslatom a következő: ezen esemény margóján tartsunk egy külön vitát kettőnk között a magyar közmédia szervezésében. Ha a televízió is beleegyezik, akkor remélem, hogy ez így Önnek is elfogadható lesz, és nem jön több angolnázás, vádaskodás, elsomfordálás.”

Orbán Balázs úgy véli - és erre Magyar Péter figyelmét is felhívta –, hogy a baloldali politikusnak saját hitelességének megmentése érdekében igent kellene mondania arra, amit hónapok óta követel másoktól. 

Bátorítanám, ezúttal ne legyen gyáva! Én kivárom"

– zárta posztját Orbán Balázs.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!